Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lervåg bedehus:
Junior og senior fikk «nye» ører

VERDT Å VENTE: Målfrid og Nils Asbjørn Storheim (grå genser) søkte hjelp på bedehuset på
Nils Asbjørn (79) fikk tilbake normal hørsel, og ble kvitt to høreapparater. Ida Charlotte (8) ble kurert for ørebetennelse og nedsatt hørsel.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Det var under Svein-Magne Pedersens møter på Austrheim, Nordhordland 17.–19. februar det skjedde: Nærmere 30 personer ble kristne, 170 fikk forbønn, og flere av de som ble bedt for opplevde sterke helbredelser.

Initiativtaker Arne Skauge i felleskomiteen er strålende fornøyd med responsen. – Folk jeg aldri hadde trodd skulle sette sine bein på bedehuset, de kommer, og de blir møtt! Arrangørene er høyt oppe etter møtehelga, og håper på nye møter med Pedersen senere i 2007.

En varm strøm

Senior, Nils Asbjørn Storheim fra Sæbøvågen, har de siste 6–8 årene vært avhengig av høreapparat på begge ørene. For kona Målfrid betydde ektefellens nedsatte hørsel at kommunikasjonen var vanskelig. Hun måtte stadig gjenta seg selv, eller være mellommann i samtaler. Ekteparet trodde det var mulig for Nils Asbjørn å få hørselen tilbake ved bønn, derfor møtte de frem på bedehuset.

Slik forklarer 79-åringen hva som skjedde da predikanten stakk fingrene inn i ørene hans og ba: – Jeg kjente varmen strømme inn i ørene. Så fikk jeg hørselen tilbake! Det er et under, det som har skjedd. Jeg hører veldig bra nå!

Nils Asbjørn er glad som ei lerke og forteller freidig om helbredelsen til tidligere arbeidskolleger og andre som etterlyser høreapparatene. Han puttet dem i lomma da han gikk fra møtet. Da han kom hjem, ble de lagt i en eske. Målfrid og Nils Asbjørn er så takknemlige for underet som har skjedd.

Fisken i vannet

Junior, Ida Charlotte Hope fra Austrheim, er blitt bra i ørene etter måneder med ørebetennelse. Problemene satte inn da hun fattet interesse for å trene i den lokale svømmehallen. Etter hver eneste trening ble den lille badenymfen tett i det venstre øret og fikk nedsatt hørsel.

– Det var kjempevondt, det stakk, verket og var ekkelt. Kjentes ut som om jeg hadde en dott i øret hele tida, forteller andreklassingen. Feber, tårer og sutring fulgte med, forteller mamma Solfrid.

Da Ida Charlotte kom til helbredelsesmøtet, hadde hun vært syk en hel uke på grunn av øret. Mens Svein-Magne ba, kjente hun varme i begge ørene, og det føltes som om en propp forsvant.

– Jeg ble frisk i ørene mine, sier hun tilfreds. Mamma Solfrid bekrefter at datteren har vært på svømming opptil flere ganger i uka uten å få ørebetennelse eller feber.

– Det er så fint, dere aner ikke. Nå hører hun helt normalt, forteller den glade mamma. Ida Charlotte har fortalt klassekameratene om det som har skjedd. Hvem det er som har fjernet plagene forklarer hun slik:

– Det er Jesus som har hjulpet meg!

INITIATIVTAKER: Arne Skauge og felleskomiteen er strålende fornøyd med møtehelga i Nordhordland.

LYTTET INTERESSERT: Folk fra mange kommuner og fjordarmer kom til Austrheim for å høre predikanten.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15