Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Trodde ikke Gud brydde seg om plattfot

PLATTFOT: Hilde har erfart at Gud bryr seg om alle ting, også om plattfot. Foto: Privat
Å gå noen hundre meter, ga trønderjenta store smerter i beina. Etter forbønn kan hun gå dagsturer i stjørdalsfjellene!

Tekst: Marta Moan Kristiansen

Hilde Kringen Ølstørn (47) bor på det lille stedet Flornes i Stjørdal kommune i Nord-Trøndelag. Tidlig i barndommen fikk hun problemer med smerter og ubehag i føttene fordi hun var plattfot. Hun var avhengig av støttesåler som hun stadig vokste fra. Å få nye var dyrt og omstendelig. Plagene forverret seg da hun kom i 14 -15 års-alderen. Hun greide ikke å gå særlig lenge, i høyden i 5–7 minutter før hun måtte stoppe grunnet trøtthet i fotbladene og i særdeleshet i vristene. Selv etter en kort spasertur hadde hun vansker med å stå oppreist. Plagene med beina ble en skikkelig bremsekloss for den aktive og livsglade jenta. Problemene toppet seg i 1989; samme året som Svein-Magne Pedersen skulle til Stjørdal for å holde helbredelsesmøter.

Uvesentligheter, eller?

Hilde oppsøkte møtene med Pedersen i Misjonskirka i Stjørdal. Da evangelisten inviterte folk fram for å bli bedt for, ble hun sittende. Plagene hennes syntes jo ikke, det var ingen egentlig sykdom hun led av. Det var andre der som hadde så mye større behov og verre plager. Hilde syntes ikke hun kunne bry verken Gud eller predikanten med uvesentligheter.

– Det er slike tanker vi mennesker får, at det som plager oss ikke er viktig nok. Hilde hadde en diskusjon med seg selv, og til slutt valgte hun å gå fram i køen.

Da Svein-Magne spurte om behovene hennes, fortalte hun om en kul på innsiden av den ene foten! Men det var jo plattfot som var problemet. – Jeg kjente en veldig varme i fotbladene da han ba. Hva denne varmen kunne bety, visste hun ikke.

Viktig nok for Gud!

Etter forbønnen satte hun seg ned og tenkte ikke mer på det som hadde hendt. Vel tilbake til studiene ved NTNU i Trondheim, forsto hun at noe var skjedd.

– Jeg hadde ingen smerter!

Da hun studerte føttene sine, oppdaget hun at det var kommet en bue der!

– Da skjønte jeg at jeg var helbredet, forteller Hilde. – Jeg opplevde at Gud bryr seg. Han skiller ikke mellom vesentlige og mindre vesentlige ting, slik vi selv ofte gjør.

Når problemet var stort nok for Hilde, var det også stort nok for Ham.

Til fjells!

Etter at Hilde var helbredet i beina, kunne hun endelig begynne å leve et mer normalt liv. Hun har stor glede av å gå turer, for eksempel dagsturer til fjellet Skarven i Meråker. Tidligere var dette en helt utenkelig etappe. – Det er rart for meg å tenke tilbake og snakke om dette nå; det som tidligere var helt hypotetisk, er nå en selvfølgelig del av livet. Å leve med plattfot er bare et minne. Men takknemligheten til Gud vil aldri gå i glemmeboka!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15