Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
15 frelst i Stavanger

FLOTT SAMARBEID: Svein-Magne sammen med styret for Ny Generasjons avdelingen i Stavanger. Den lokale NG avdelingen hadde gjort et godt arbeid i forberedelsene av kampanjen for å nå ut til de 7000 studentene på området.

Tirsdag den 27. mars arrangerte Ny Generasjon i Stavanger i samarbeid med Misjonen Jesus Leger to møter på Universitet i Stavanger. Under mottoet "Helbredelse ved bønn - fleip eller fakta" holdt evangelist Svein-Magne Pedersen foredrag for studentene midt på dagen. I etterkant av foredraget svarte han på studentenes mange spørsmål om helbredelse. På det offentlige helbredelsesmøtet på kvelden talte Svein-Magne om frelse og helbredelse. Om lag 15 ga til kjenne at de ville bli frelst, kom frem og fikk oppfølging. Flere kunne vitne om at de var blitt helbredet under forbønnen for syke utover kvelden.

Senere i vår vil det bli arrangert liknende møter på Universitetet i Tromsø og på Høgskolen i Agder i Kristiansand.

Tekst og foto: Johan Hovda
NYFRELSTE: Svein-Magne hilser på hver enkelt som har tatt et valg for Jesus. De får boken ”Neste stopp himmelen” i gave.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15