Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mistet sønnen i flodbølgekatastrofen:
– Fantastisk hjelp å få

MISTET SØNNEN: Birgit Abrahamsen mistet sønnen Lennart i tsunamien.
Da flodbølgen tordnet inn over Phi-Phi øyene i Thailand i desember 2004, ble Birgit Abrahamsens sønn, svigerdatter og sønnesønn tatt av vannmassene. Men Gud hjalp henne i sorgen. Dessuten ble hun helbredet for øresus.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Birgit og ektefellen hjemme i Fredrikstad opplevde søvnløse dager og netter mens de ventet på nyheter fra Thailand. Barnebarnet og svigerdatteren ble funnet i live, men sønnen Lennart var sporløst forsvunnet. Håpet ble mindre og mindre ettersom dagene gikk.

Lennart og Birgit var svært knyttet til hverandre. Han ringte henne fra Thailand få dager før tragedien og sa: Du skulle vært her.

På nyttårsaften fikk de den grufulle beskjeden. Slektninger av familien hadde funnet Lennart (43) omkommet. Smerten og sorgen ble for tung å bære. – Jeg ringte til Svein-Magne Pedersen samme kveld. Jeg husker ikke ordene han brukte, men de ga meg en fantastisk trøst. Hun kjente at sorgen som hadde overmannet henne, var til å bære. Birgit retter en stor takk også til Solveig Pedersen som har vært en betydelig støtte. Det har blitt mange og lange telefonsamtaler mellom Fredrikstad og Vennesla etter tragedien som rammet så voldsomt noen få familier i Halden/Fredrikstad-området.

Øresus

Birgit og Svein-Magne har vokst opp i Narvik-traktene, og visste om hverandre fra ungdommen av. De har vært i telefonkontakt mange ganger i årenes løp.

Fra 1980 fikk Birgit problemer med øresus i det venstre øret grunnet store fysiske belastninger. Det suste hele tida, dag og natt. – Det hendte at jeg stanget hodet i veggen av fortvilelse, så ille var det. Birgit har jobbet på sykehus i 30 år, og det har vært deilig å være et sted hvor det var lyd.

– Jeg opplevde det som en befrielse å gå på jobb fordi det var uutholdelig å være i et stille og rolig hus når det bråkte i øregangen. – Du kommer nok aldri til å bli bra av øresus, sa legen.

– Det var forferdelig å få en slik beskjed, understreker Birgit. Vi er tusener som lider, legger hun til. Etter en natt med ekstrem støy i øregangen, ringte hun Misjonen Jesus Leger. Svein-Magne Pedersen ba for henne, og plutselig forsvant øresusen. Jeg ble helt bra, utbryter hun entusiastisk.

Det var en enorm befrielse å bli kvitt plagene som hadde vart mellom 15 og 20 år. At bønn kan utrette store ting, det har hun erfart.

– Jeg tror så ille på det der, sier hun på sjarmerende østfolddialekt.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15