Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ranveig (92) hadde trigeminusnevralgi i 10 år:
Forbønn jaget smertene på dør

FIKK HJELP: Ranveig Thomassen ringte forbønnstelefonen 820 750 70 hos Misjonen Jesus Leger, og fikk øyeblikkelig hjelp.
Ranveig Thomassen (92), opprinnelig fra Øksfjord, men bosatt i Halden, fikk trigeminusnevralgi for drøyt ti år siden.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Lidelsen med det merkelige navnet rammer deler av ansiktet, og gir de sterkeste og mest intense smertene et menneske kan oppleve. Det er spesielt eldre kvinner som rammes.

Ranveig led under de kraftige smertene. De kom som lyn fra klar himmel hele døgnet, og kunne vare i noen minutter hver gang. For å dempe og forebygge, tok hun smertestillende tabletter, Orfiril, fem om dagen. Thomassen ble veldig sløv av tablettene. Når smertene oppstod, ble det vondt og vanskelig å spise og tygge. Hun ble også innlagt på Fredrikstad sykehus på grunn av plagene. Legen snakket om operasjon, men konklusjonen ble at hun var for gammel.

Fryktelig lidelse

Datteren, Vesla Broager, forteller at mora av og til var så dårlig at familien ikke torde å la henne være alene hjemme. De fant det nødvendig å overnattet hos henne. – Det var fryktelig å se hvordan hun led, forklarer Vesla. Flere familiemedlemmer har i årenes løp kontaktet Svein- Magne Pedersen for å få hjelp for ulike behov, og hjelp har de fått. Det ble derfor til at Vesla ringte Misjonen Jesus Leger i håp om lindring for sin plagede mor; dette skjedde den 1. mars 2006.

Svein-Magne var imidlertid ikke tilgjengelig. Ranveig ble litt skuffet, hun hadde håpet at han skulle være der, be og snakke med henne. Likevel satte hun sin lit til at kontorpersonalet formidlet bønnebehovet, og at det skulle bli hjelp å få. – Vi tror jo på han, sier hun, fast i blikket.

Over alle hauger

Ranveig ble bedre nesten med en gang de hadde lagt på røret, og det fortalte hun til datteren. Vesla har absolutt tillit til at Gud hører bønn, men tvilte på at det kunne skje så kjapt. Derfor stilte hun seg avventende. Neste dag var imidlertid Thomassen helt bra, og siden har trigeminusnevralgien vært over alle hauger. Hele familien er overrasket og glad og takker Gud for hjelpa.

– Det er Guds kraft som fikk smertene på dør, understreker Ranveig Thomassen. Han tok dem bort, sier hun, og blikket går oppover. Når hun forteller dette til Legedoms lesere, er det for å takke Svein-Magne for hjelpa han gir til andre.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15