Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Brakk nakken i MC-ulykke:
–Nu är jag jättebra!

LYKKEN SNUR: Kjell Nyströmer ble endelig kvitt nakkesmerter og stivhet som har vært en plage i 15 år.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Kjell Nyströmer fra Forsaga i Varmland har vært litt av en ulykkesfugl, så motorsykkel-ulykken hvor han knekte nakken, er bare en av årsakene til en ødelagt helse.

Svensken forteller at han har hatt smerter og stivhet i nakken hver eneste dag de siste femten årene etter krasjet i Karlstad. Det blir 5460 dager hvor Kjell har vært ut og inn av sykehus, blitt operert, fått alle mulige typer behandlinger og piller uten å bli bra. Etter helbredelsesmøtet i Sunne Missionskyrka sier han rett ut:

– Jag er jättebra! Det er väldigt skönt att slippa smärtan! Toppen!

Nå kan han vri hodet uten å få vondt i nakken, og han er blitt mer bevegelig i kroppen. Kompis Jimmy Bergström som inviterte på møte, forteller følgende om kameraten sin:

– Kjell har vært veldig stiv i ganglaget og har hatt begrenset bevegelighet. Da han ble med på møte, var han skeptisk til forbønn fra Svein-Magne Pedersen. Da han likevel valgte å bli bedt for, syntes det øyeblikkelig at noe skjedde, for beina skalv og svetten rant.

– Svein-Magne sine hender var like varme som kokeplater, supplerer Kjell. Han er overveldet og imponert etter det som hendte.

Nystrom er ikke i tvil om hvem som står bak den store helsemessige bedringen:

– Jeg tror at Gud har noe med dette å gjøre, for det er ingen lege i verden som kunne klare det!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15