Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Varmt møte i Värmland

VEL MOTTATT: Solveig og Svein-Magne ble ønsket varmt velkommen til Sunne. Her utenfor den flotte bygningen som rommer kirkesal, kontorer og festsal med mer.
11.–12. november besøkte Svein-Magne Sunne Missionskyrka i Sunne, Värmland. Det ble to uforglemmelige møter.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Pedersen og ledelsen i menigheten hadde aldri møttes før, men fikk hjertekontakt med en gang, og evangelisten er overveldet over varmen og gjestfriheten fra vertskapet.

I alt ti personer ble frelst i løpet av helga, de fleste av disse var tilreisende.

– Det var jättepositivt att ha Svein-Magne i församlingen, synes pastor Dave Boomsma. Han forteller at tidligere besøk av norske evangelister har skapt betydelige vekkelser i Varmland. Derfor var forsamlingen forventningsfull til besøket fra Norge.

– Besøket var veldig positivt fordi så mange fikk oppleve helse og opprettelse, og større tro, sier amerikanskfødte Boomsma.

Sunne ligger i hjertet av Värmland, og er et turist- og konferansested med Elverum som vennskapsby. Stedets kirke skal være Sveriges vakreste (nasjonal kåring) og har også den flotteste jernbanestrekningen i Sverige. Selma Lagerlöfs navn og forfatterskap har gjort stedet kjent. Mange nordmenn tilbringer feriene i Sunne.

Menighetens vakre trebygning ligger vakkert til, og er nærmeste nabo til den kristne privatskolen, kalt Frykmansskolan.

Svein-Magne syntes det var på tide å reise over grensa og besøke våre gode naboer i øst. Han begrunner dette blant annet med hundrevis av svenske abonnenter på bladet Legedom. Dessuten får misjonen daglig henvendelser til kontoret i Vennesla, og et betydelig antall følger TV-programmene.

Jimmys øresus

For sju år siden ble Jimmy Bergström uføretrygdet etter en eksplosjon på bilverkstedet hvor han jobbet som mekaniker. Ulykken førte til nedsatt hørsel på det ene øret, og tinnitus (øresus) på det andre.

– Da Svein-Magne holdt hendene over ørene og så tok dem bort, var det som om et lokk ble fjernet. Dermed ble Jimmy kvitt mye av øresusen som har vært en konstant plage siden ulykkesdagen i februar 2000.

Han var flere ganger på sykehus for å få bukt med den høyfrekvente lyden som var forferdelig slitsom å leve med, men ingen ting hjalp.

Jimmy, som er medlem av Korskyrkan i Karlstad, gleder seg stort over at kameraten hans er blitt så bra, og nyter selv en hverdag med færre plager.

I KØ: Både eldre og yngre søkte forbønn de to dagene Pedersen var gjest i Sunne Missionskyrka.

TRÅKKET PÅ TÆRNE: Siste nytt på forbønnsfronten er å tråkke damene på tærne. Svein-Magne forteller at mennesker han har bedt for har blitt helbredet nettopp på denne svært utradisjonelle måten!

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15