Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ringte Telekirken
Ble helbredet for utmattelse

Prosjektleder i Agder Energi i Kristiansand, Leif Fløystøl, drev rovdrift på seg selv. Sist sommer sa kroppen bom stopp!

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

60-åringen har arbeidet 40 år i den kjente sørlandsbedriften. Leif har alltid tatt arbeidet seriøst og ikke spart seg.

- De siste ti årene har jeg hatt det ekstra travelt på jobb. Jobben har blant annet bestått i å gjøre klart for montørene som skal ut på oppdrag. Hver dag arbeidet jeg vanligvis 10-12 timer. Jeg er glad i arbeidet, derfor sparte jeg meg ikke, sier Leif ettertenksomt.

På slutten av 90-tallet begynte han å kjenne at dette kjøret begynte å ta på kreftene. Mannen fra Songdalen ved Kristiansand var jo ikke lenger ungdom.

Sliten. - De siste årene har jeg kjent at kroppen ble tyngre og tyngre. Jeg ble fort sliten. Det var som om jeg bar en sekk på hundre kilo på nakken. I begynnelsen av juni sist sommer ba min kone meg innstendig om å få time til legesjekk på legekontoret her i Songdalen. Det ble gjort. Legen undersøkte meg og fant ut at jeg led av utmattelse. Jeg ble sykemeldt for en måned. Etter en måned var jeg like dårlig. Legen sykemeldte meg derfor en ny måned - til i begynnelsen av august. Han hadde ingen medisin som kunne lege meg, forteller Leif.

Tilbake på jobb. - På denne tiden kunne jeg sove til langt på formiddagen, uten å kjenne meg uthvilt. På ettermiddagene tok jeg meg en to-tre timers middagslur. Dette til tross - jeg var like trett, slapp og giddesløs. I begynnelsen av august ringte jeg opp til en lege på legesenteret og sa at jeg ville friskmelde meg. Så gikk jeg tilbake på jobb. Jeg slet meg gjennom dagen og kjente at dette ville ikke gå bra i lengden, sier prosjektlederen og rister oppgitt på hodet.

Kona ble helbredet. - For tre år siden ble min kone Margit helbredet for angina da hun ringte til Svein-Magne. Mens han ba, kjente hun en varmekule som gikk rett inn i hjertet hennes, og siden har hun vært god. Hun slapp å dra til Feiringklinikken for å få stukket opp tette årer i hjertet. Der har hun vært ni ganger før. Siden hun fikk forbønn har hun vært frisk. Nå ville også jeg satse på Guds kraft.

Ringte Telekirken. I bladet Legedom hadde Leif lest om Telekirken som har to møter hver onsdag klokken 19.55 og 20.55. Dette ville han prøve:

- Jeg ringte Telekirken en onsdag i midten av august i fjor og hørte Svein-Magne forkynne om helbredelse. Deretter ba han for syke. Da han var ferdig, la jeg på røret, men kjente ingenting. Jeg var like dårlig neste dag, altså tordag. Men så skjedde miraklet. Da jeg kom hjem fra jobben på fredag, merket jeg at energien kom tilbake. Jeg kjente meg uthvilt og i toppform. Nå måtte finne på noe å gjøre. Jeg mekket på bilen og slo plenen. Det gikk som en lek. Jeg kjente meg sterk som en hest igjen, sier en glad prosjektleder.

Vente med pensjonen. - Jeg hadde planer om å bli pensjonist når jeg ble 62 år, men hvis dette holder, søker jeg ikke om pensjon før jeg fyller 65, humrer han glad.

60-åringen holder samme tempo som før, 10-12 timers arbeidsdag i Agder energi. Det var Guds energi, Guds "sterkstrøm" som var kraften bak forvandlingen.

- Jeg anbefaler syke å prøve Telekirken eller ta kontakt med Svein-Magne på hans kontor, avslutter Leif Fløystøl.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15