Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
GI EN GAVE

MJL trenger din støtte for å kunne nå ut med de glade nyhetene om Guds frelsende og helbredende kraft. Vi har mange utgifter og er i stort behov for hjelp utenfra for å kunne holde hjulene i gang. Du som ønsker å støtte oss, kan gjøre det på forskjellige måter.

1.Benytt bankgiro
Du som holder bladet Legedom, kan benytte blanketten som følger med bladet. Denne kan betales i banken eller i nettbanken din.

Misjonen Jesus Leger har kontakt med to banker. Begge bankene er likeverdige. Velg selv hvilken bank du vil benytte når du gir din gave til MJL.

Her er kontoene:

Verdibanken
9791 11 10001

Sparebanken Pluss, Vennesla:
3100 31 31001


2.Givertelefon
Du kan gi din gave fra din fasttelefon eller mobiltelefon. Ring givertelefonen:

820 43 222
kr. 100,- pr. oppringning

820 44 200
kr. 200,- pr. oppringning

Etter at du har hørt en kort melding, venter du tre sekunder - og så hører du en pipetone. Legg så på. Du vil da bli trukket beløpet på din telefonregning. Din gave vil da bli overført til MJLs konto. Ønsker du f. eks. å gi 300 kroner til MJL, ringer du eksemplvis tre ganger på samme måte osv.


3. Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

 


4.Støttepartner

Du kan bli en fast støttepartner. Det vil si at du gir et bestemt beløp hver måned. Du kan selv sende din gave hver måned eller be din bank om å gi på fast oppdrag. Gi oss beskjed om at du vil bli støttepartner slik at vi kan sette deg opp på lista over støttepartnere.

Kontonummer: 3100 31 31001


5. Gideon-prosjektet

Vi har nå flyttet inn i vårt nye helbredelsessenter i Vennesla. Sentereret på 1300 kvm kostet oss 28 millioner kroner. Her har vi 15 kontorer, møtesal, kjøkken, spisesal, bønnerom, lager og tv-studio. Her arrangerer vi "Mirakellørdager" en gang i måneden, og "Mirakeltorsdag" omtrent hver uke. Vi trenger faste månedlige støttepartnere til dette prosjektet til å betale ned bygget. Meld deg på Gideon-prosjektet. Hvert enkelt medlem betaler inn kr 500,- fast pr måned til bygget er betalt. Om du ønsker å gi et annet beløp er du selvsagt velkommen til det. Vi kaller dette prosjektet Gideon-prosjektet, medlemene kaller vi Gideonfolket. Du kan selvsagt melde deg av når du vil. Bli med på dette spennende prosjektet.

Kontakt oss på kontoret og gi oss beskjed om du ønsker å bli medlem i Gideon-prosjektet.

NB: Gideon-prosjektet har en egen bankkonto: 3100 11 69427


Ring oss gjerne hvis du har spørsmål angående gaver til MJL. Tlf.: 38 15 00 50

Takk for din gave til Misjonen Jesus Leger!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15