Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Bandasjerulling på Vinstra

SØDORP KIRKE FULLSATT: Møtet ble holdt i den vakre kirka på Vinstra.
– Han må endelig komme tilbake igjen, og det snart, trygler folk etter at evangelist Svein-Magne Pedersen holdt møte i Sødorp kirke på Vinstra. Til møtet den 20.mai kom folk reisende ikke bare fra nabobygdene, men helt fra trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Ni år gamle Kristine Sørensen kom hinkende til møtet med bandasjert fot. Hun hadde løpt seg på en jernstang to uker tidligere. Den venstre foten var smertefull. Legen konkluderte med «forstuet fot». Jenta klarte ikke å komme seg til skolen for egen maskin, heller ikke kunne hun delta på fotballkampene for det lokale småpikelaget Falk.

– Da Svein-Magne ba, ble hele foten veldig varm, så forsvant smertene, forteller den unge damen. Kristine ba mora om å få lov til å fjerne bandasjen. Niåringen ville sjekke resultatet, og fant fort ut at også hevelsen var borte. Hun kunne gå uten problemer. På neste fotballkamp var Kristine atter med på laget.

Gledelig hørseltest

Kristine har hatt dårlig hørsel på venstre øre så å si hele livet, noe hun beskriver som en kjedelig affære. På skolen var det uråd å få med seg alt som ble sagt. Blant venner kunne hørselproblemene føre til mange misforståelser. Kristine dukket ikke opp på besøk hos venner fordi hun ikke hadde hørt at hun var invitert.

Da Svein-Magne la hendene på ørene hennes og ba, ble hun veldig varm. Neste skoledag hørte hun plutselig hva andre sa.

– Jeg er blitt kjempemye bedre, konkluderer Kristine. Før hadde hun TV-en på veldig høyt, helt på «41», forteller hun og sikter til høyttaler-volumet på fjernsynet. Nå holder det med «23».

Familien opplevde før at det var ubehagelig å være i samme rom som henne når hun så TV. Nå er det mye bedre. En fersk hørseltest viser tydelig bedring på det venstre øret. Kristine forteller at det er både Svein-Magne og Gud som har helbredet henne. Hun har alltid trodd på Gud. At Jesus helbreder, har hun lest om blant annet i bladet Legedom. Denne gangen var det hennes tur til å oppleve det!

Kom snart igjen

– Svein-Magne må ikke drøye, men komme tilbake snart, sier mamma Åshild Sørensen. Hun forteller at ryktene går om at folk er blitt helbredet. Det er nysgjerrighet og åpenhet etter det som har hendt, forteller hun. Dette var Pedersens tredje besøk på Vinstra. Et dusin mennesker tok imot innbydelsen til å bli frelst.

– Vi har fått mange, mange henvendelser om at Svein-Magne snart må komme tilbake, forteller leder av fellesmøtekomiteen, Ragnhild Bjørkhaug. Vinstra-kvinnen forteller at en av møtedeltakerne skrev et leserinnlegg i Lillehammer-avisa Gudbrandsdølen Dagningen (GD). Der stod det å lese: «…Underets tid er ikke forbi…» og «…Svein-Magne Pedersen rørte ved hjerterota…»

Vekk med lesebrillene

De siste 35 årene har Ragnhild vært avhengig av briller når hun bladde i telefonkatalogen og leste aviser. Etter forbønn fra Pedersen, er det slutt på det, noen uker etter forbønnen oppdaget hun at lesebrillene ikke lenger var nødvendig.

Reidar Jonhaugen fra Ringebu søkte forbønn for smerter i leggene og et udefinerbart trykk i brystkassen. Etter hjerteoperasjon i 2004 fikk han smerter(spreng) nedover i leggene. Disse smertene ble verre og verre utover dagen. Under forbønnen forsvant smertene, akkurat som noe rant ut av beina og ble borte. Trykket som han hadde hatt i brystet i flere måneder, forsvant også. Det monnet, sier han takknemlig.

Reidar har tidligere sett Svein-Magne Pedersen bare på TV eller lest om han i aviser og blader. – Han er en kjempehyggelig kar, understreker Jonhaugen.

– Vi hadde en veldig koselig kveld i Sødorp kirke, sier han takknemlig.

HELBREDET SYN: På dette bildet har enda ikke arrangør Ragnhild Bjørkhaug oppdaget at lesebrillene var overflødige.

EN LITEN SPRINT: Reidar Jonhaugen tester ut helbredelsen sammen med Svein-Magne.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15