Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 800 frelst på Telefonkirken!

Mange synes at terskelen inn i en kirke er svært høy, men i Telefonkirken (eller Telekirken) fins det ingen terskel. Her kan alle være anonyme, lytte til budskapet og be om forbønn ved å trykke på 0-tasten. Da tilkjennegir man at man ønsker hjelp. Gjennom mitt program kan jeg på PC-skjermen hjemme se hvor mange som ringer inn og hvor mange som ønsker forbønn til frelse eller helbredelse.

Helbredet for grå stær på Telefonkirken

Tore Kristoffersen fra Røros var gjest på møtet på Telefonkirken den 29. mars. Han vitnet om hvordan han var blitt helbredet i nakke og rygg da han la hendene på fjernsynet på «Holmgang» den 23. oktober 2002. Tore fortalte ikke at han i flere år hadde plagdes med grå stær på øynene. De siste tre årene var synet blitt så dårlig at han ikke hadde kunnet lese i avisen eller i bøker.

Under forbønnen for alle syke som var på besøk i Telefonkirken denne kvelden, ble Tore helbredet for grå stær. Dagen etter kunne han lese i aviser og i bøker. Tore ser fremdeles like godt. Miraklene han har opplevd begynner nå å bli kjent på Røros. Her skal jeg forresten ha møter til høsten.

Gjør som Tore, søk forbønn på Telefonkirken (820 43 230) eller på forbønnsnummeret på kontoret (820 750 70).

Det er mange som spør meg om jeg kan komme til deres hjemsted for å ha møte. Det er et positivt spørsmål som jeg setter pris på å få. Men det er ikke alltid praktisk mulig for meg. Men i Telefonkirken bryter vi alle geografiske grenser. Om du bor innerst i en fjord, på fjellet, i en dal eller i en by, kan vi møtes på telefonen (vanlig telefon eller på mobiltelefon).

Når du ringer 820 43 230, får du først høre at du er kommet inn i MJLs Telefonkirke. Så venter du noen sekunder og så hører du mumling fra andre som også har ringt inn. Man kan faktisk snakke med andre i salen mens man venter på at møtet skal begynne. Det første møtet begynner presis klokken 20.00. Det er lurt å ringe noen minutter før (vi åpner linjene 19.55), for det kan fort bli fullt i kirken.

Kollekt

Det koster hundre kroner å komme inn i Telefonkirken. Går man på vanlige møter i kirken, er det vanlig å gi en kollekt. I Telefonkirken gir du din kollekt på 100 kroner gjennom telefonen. Du får det på telefonregningen din. Det koster 100 kroner om du sitter ett minutt eller tredve minutter i kirken. Derfor trenger du ikke se på klokken eller legge på før møtet er omme. Det blir kun 100 kroner pluss 61 øre per minutt. Overskuddet er en gave til vår misjon. Tusen takk til dere som har vært med på å støtte oss på denne måten!

Utvider tilbudet med to møter

Tilbudet er blitt så populært at ikke alle kommer inn i kirken på møtet som begynner klokken 20.00. (Da hører man ingen ting etter at man har ringt.) Derfor har vi nå satt i gang med to møter på onsdagskveldene. Kommer man ikke inn på møtet som begynner klokken 20.00 og går til klokken 20.30, kan man ringe seg inn på møtet som begynner klokken 21.00 og går til 20.30. Vi åpner kirken fem minutter før hvert møte, altså klokken 19.55 og 20.55.

Telefonkirkens møtetider hver onsdag gjennom hele året:

1. Møte begynner onsdager: kl. 20.00

2. Møte begynner onsdager: kl. 21.00

Du kan begynne å ringe til kirken fem minutter før møtet begynner. Ønsker du å delta på begge møtene, er også det fullt mulig. Da kan du få forbønn to ganger.

Telefonkirkens nummer: 820 43 230

Velkommen på møtet!


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15