Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Cissilie opplevde Guds kraft

STRÅLENDE FORNØYD: Cissilie tok imot frelse og ble helbredet for dårlig nakke, skuldrer og smerter i armene på et helbredelsesseminar i Svolvær. – Jeg har siden ikke hatt ondt i nakken i det hele tatt.
I fire år har Cissilie Skogly (32) fra Leknes plagdes med smerter i nakken, skuldrer og muskulatur i armene. Legene mente det kunne være fibromyalgi. Smertene og plagene har forhindret henne fra å arbeide så mye som hun vil.

Tekst og foto: Johan Hovda

Cissilie smiler som en sol etter å ha blitt både frelst og helbredet på helbredelses-seminar på Norfjord Norlandia Hotell i Svolvær, lørdag 29. april. Nå kan hun starte på nytt med blanke ark. Fire år tilbake i tid kjente Cissilie at hun hadde vondt i nakken. Legene mente det kunne være forkalkning.

– Jeg kjente til tider at det var stramt i nakken, sier hun. – Jeg ble kraftløs i armene, spesielt i høyre. Til tider var jeg følelsesløs i armen.

15 timers skift

På denne tiden fikk Cissilie arbeid på hurtigruten, der hun står i oppvasken i byssa. Cissilie har trivdes med arbeidet på hurtigruten, men på grunn av sykdommen har hun ikke kunnet jobbe så mye som hun ville.

– Arbeidet der kan være stridt med arbeidsvakter på opp til 15 timer. Men på grunn av den stramme nakken, vonde skuldrer og kraftløshet i armene, har jeg i perioder vært sykmeldt, sier hun. – Fastlegen min på Leknes tror at det er fibromyalgi, sier Cissilie.

På vinteren 2005/06 har hun vært på ti behandlinger hos fysioterapeut. I noen av behandlingene har han stukket henne med en nål i høyre skulder, uten at det har hjulpet noe særlig.

Mirakelseminaret

Cissilies mor Hjørdis og hennes gudmor skulle på helbredelses-seminar med Svein-Magne, og de inviterte Cissilie med.

– Jeg syntes undervisningen var interessant og spennende, sier hun.

I leksjonene la Svein-Magne ut om Guds store omsorg for menneskene. Det viktigste av alt, var å bli frelst og få fred med Gud. Den kvelden tok både Cissilie og moren Hjørdis det valget, noe de ikke har angret på siden.

Cissilie hadde forventninger til forbønnen. Hun var en av de aller siste i forbønnskøen. Da turen kom til henne, la Svein-Magne hendene på halsen og skuldrene hennes.

– Jeg kjente en varme både i ansiktet og i skuldrene. Fra skuldrene gikk den ned i albuene. Det var en utrolig følelse, og jeg kjente meg fri. Rett etter det snudde Cissilie på hodet i sirkulære bevegelser for å kjenne om hun var god, og alt kjentes godt.

– Dagen etter helbredelsen hadde jeg en artig opplevelse, forteller Cissilie. -– Jeg la bønneduken vi hadde fått bak på nakken min, og igjen kjente jeg en varme. Men da jeg tok den bort, for å dusje, så forsvant varmen. Men rett etter la jeg den på igjen, og jeg kjente igjen varmen. Etter en stund forsvant varmen og jeg har ikke kjent den siden.

Cissilie kunne i dagene etter merke at hun var god, men visste ikke helt sikkert før hun hadde fått testet ut helbredelsen på en ny økt på hurigruten.

Lange arbeidsdager

Den 22. mai mønstret hun på hurtigruten igjen og arbeidet der 26 dager i strekk. Arbeidsøktene var lange, opp til 15 timer. Den ene dagen gikk etter den andre, men Cissilie kunne ikke kjenne noe til de gamle smertene. Jeg har vært helt god, og har ikke kjent noe i nakken i det hele tatt, sier hun begeistret.

– Tidligere vågde jeg ikke gå om bord, på grunn av smertene. Men nå har det gått så bra, at jeg ikke har lyst å mønstre av, sier hun glad.

– Jeg takker Ham hver dag, for det som har skjedd sier Cissilie. Hun er glad for at smertene nå er borte.

I alt ble omlag 20 personer frelst på seminaret i Svolvær.


Publisert:
2006-12-01


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2006

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15