Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
MIRAKLET I MITT LIV

De kom tilbake for å gi Gud æren...

Betennelse i 20 år

Fra jeg var barn har jeg arbeidet hardt på hjemgården. I 20 år var jeg renholder på en skole i Sømna. Dette tok på kroppen. I 20 år har jeg hatt betennelse i nakke og skuldre. Det førte til at jeg fikk hodesmerter. Det ble konstatert på sykehuset i Sandnessjøen. Betennelsen førte til at jeg også fikk hodesmerter Jeg måtte spise smertestillende og muskelavslappende tabletter. For et halvt år siden ringte jeg til deg. Etter kort tid kom alle smertene bort. Siden da har jeg vært frisk og kan leve som normalt igjen.

Lymfekreft

For et år siden fikk min søster lymfekreft. Sjansen for å overleve var 50 prosent. På Ullevål sykehus gav de henne cellegift. Det var den eneste behandlingen hun fikk. Jeg ringte til deg og fikk forbønn. Hun fikk også tilsendt en salveduk. Rett etterpå begynte sykdommen å gå bort. Nå er hun erklært frisk.

Kvitt angst

Min mann har hatt angst i ti år. For tre-fire år siden talte du på The Rivers sommerkonferanse på Stokke ved Tønsberg. Etter dette ble han litt etter litt bedre. Nå er han helt frisk.

Gulsott i Sverige

De svenske legene på Akademiske sykehuset i Stockholm undersøkte meg og fant til slutt ut at jeg hadde gulsott. Øynene og hele kroppen ble gul. Sykdommen førte meg nær døden. Jeg var svært dårlig, så dårlig at jeg ikke engang greide å bære håndveska. Like før jul for to år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da hadde jeg vært syk i seks-sju måneder. Lillejulaften begynte det å skje ting i kroppen min. En usynlig kraft begynte strømme inn i meg. Da jeg kom til sykehuset for en ny sjekk, ble legen forbauset og sa: «Hva har skjedd med deg? Jeg kan ikke kjenne deg igjen. Jeg fortalte at jeg hadde fått forbønn. Han var svært positiv til det.

Hjerteklaffefeil

Jeg plagdes en tid med hjertet. Legene. I august 2005 fant legene på Hjertesenteret i Stavanger ut at det var feil med hjerteklaffene. De lukket seg ikke slik de skulle. Dette førte blant annet til at jeg fikk høyt blodtrykk. I september ringte jeg til deg. Kort tid senere var jeg til ny sjekk ved Hjertesenteret. Da fant legene ut at alt var i orden med hjerteklaffene.

Cøliaki

Fra begynnelsen av 70-tallet har jeg plagdes med magen. Min private lege fant ikke ut hva som var årsaken. På Lofoten sykehus fant legene heller ikke ut hva som var årsaken til magesmertene. Først da jeg kom til sykehuset i Bodø fant legene ut at jeg hadde cøliaki og manglet tarmtotter. Jeg tålte ikke melk eller mat som var laget med melkeprodukter. Dessuten tålte jeg ikke melprodukter med gluten. Straks jeg fikk høre det var cøliaki, begynte jeg å spise glutenfri mat. Da ble det straks bedre, men helt godt ble det ikke. For halvannet år siden ringte jeg til deg to ganger. Jeg ble straks bedre etter første gang du ba, men etter den andre bønnen ble jeg helt frisk. Nå kan jeg spise allslags mat, og kjenner ingen ting.

Anginafri 90-åring

For fem-seks år siden begynte jeg å få brystsmerter. Min private lege fant ut at jeg hadde fått angina. Jeg begynte å spise nitroglyserin når jeg fikk smerter i brystet. En sommerdag i 2005 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter dette har jeg ikke kjent noe til anginaen. Jeg slipper å spise tabletter. Jeg var 90 år da Gud helbredet meg.

3-åringens hoftefeil

Min sønn har bedt meg ringe deg i forbindelse med hans 3-årige datters hoftefeil. Min sønn hadde ringt og fått forbønn for datteren. Da hun var til ny undersøkelse på sykehuset den 1. september i 2005, fant legene ut at hoftefeilen var kommet bort. Han sender hilsninger til deg.

Full av eksem

En som arbeider i innsjekkingen ved flyplassen i Bodø plagdes med eksem over hele kroppen. Det hadde han hatt i mange, mange år. Da du for et par år siden sjekket inn bagasjen, nevnte han det for deg. Han la hendene på skranken mens du ba en kort bønn for ham. Jeg snakket med ham to måneder senere. Da var han blitt kvitt eksemen.

Grusom øresus

I 15 år har jeg plagdes med øresus. Det suste dag og natt. For tre år siden hadde du møte i kinoen i Kristiansund. Jeg fikk forbønn langt på natt. Øresusen på det høyre øret kom bort nesten med en gang. Senere hadde jeg kontakt med deg på telefonen. Da ba du for det venstre øret. Her forsvant øresusen straks. Jeg takker Gud for helbredelsen!

Eksem – «Lønning Direkte»

Min mann hadde eksem på hendene. På det verste hadde han åpne sår. Han måtte ofte smøre seg inn med salve. Da du ba for syke på «Lønning Direkte» den 12. oktober 1995, la han hendene på fjernsynet. Etter dette ble han bedre og bedre – og helt god. Det har han vært siden.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15