Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Leste Legedom – kvitt øresusen

Da Gerd Liessem (71) leste smånotisene i bladet, forsvant plutselig øresusen hun hadde hatt i 40 år.

Tekst: Marta Moan Kristiansen

Gerd fra Bergen ringte lykkelig til MJL -kontoret i Vennesla for å fortelle om det store som hadde – Jeg satte ofte på radio og TV for å få en lyd som overdøvet, forteller hun.

Endelig stille

Den 1. desember satt hun og bladde i Legedom. – Jeg leser bladet fra ende til annen, det er så spennende et blad, sier hun begeistret. Mens hun satt der og leste smånotisene hvor folk forteller om helbredelser de har opplevd, forsvant plutselig susen. – Det ble så stille rundt meg! Du, så stille det ble! Det er jo helt merkelig, sier hun spørrende. Hun ble fortalt av leger at det verken fantes medisiner eller annet botemiddel mot øresus.

Trodde det var umulig

Gerd våkner spent hver morgen og kan konstatere at susen er borte! – Jeg bare måtte ringe til Vennesla og fortelle den glade nyheten. Jeg mener det må ha noe med bladet å gjøre! – Har du bedt mye om å bli kvitt øresusen? Problemet med øresus hadde Gerd aldri nevnt for Pedersen.

– Jeg har trodd på Gud hele mitt liv, og bedt til han, men aldri har jeg bedt om helbredelse for øresus, jeg trodde det var umulig. Det er så deilig å bli kvitt det. Det jeg har opplevd er helt utrolig! Jeg er så glad i han Pedersen, at du aner ikke, sier hun muntert og forteller i samme slengen at svogeren hennes ble bra i føttene etter å ha tatt i fjernsynet da Svein-Magne var på TV.

Publisert:
2006-06-27


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2006

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15