Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Leste Legedom – kvitt øresusen

Da Gerd Liessem (71) leste smånotisene i bladet, forsvant plutselig øresusen hun hadde hatt i 40 år.

Tekst: Marta Moan Kristiansen

Gerd fra Bergen ringte lykkelig til MJL -kontoret i Vennesla for å fortelle om det store som hadde – Jeg satte ofte på radio og TV for å få en lyd som overdøvet, forteller hun.

Endelig stille

Den 1. desember satt hun og bladde i Legedom. – Jeg leser bladet fra ende til annen, det er så spennende et blad, sier hun begeistret. Mens hun satt der og leste smånotisene hvor folk forteller om helbredelser de har opplevd, forsvant plutselig susen. – Det ble så stille rundt meg! Du, så stille det ble! Det er jo helt merkelig, sier hun spørrende. Hun ble fortalt av leger at det verken fantes medisiner eller annet botemiddel mot øresus.

Trodde det var umulig

Gerd våkner spent hver morgen og kan konstatere at susen er borte! – Jeg bare måtte ringe til Vennesla og fortelle den glade nyheten. Jeg mener det må ha noe med bladet å gjøre! – Har du bedt mye om å bli kvitt øresusen? Problemet med øresus hadde Gerd aldri nevnt for Pedersen.

– Jeg har trodd på Gud hele mitt liv, og bedt til han, men aldri har jeg bedt om helbredelse for øresus, jeg trodde det var umulig. Det er så deilig å bli kvitt det. Det jeg har opplevd er helt utrolig! Jeg er så glad i han Pedersen, at du aner ikke, sier hun muntert og forteller i samme slengen at svogeren hennes ble bra i føttene etter å ha tatt i fjernsynet da Svein-Magne var på TV.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15