Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jubel til langt på natt

Fulle hus: Et fullsatt Folkets Hus lyttet oppmerksomt til forkynnelsen. Jesus som kan frelse og helbrede var den røde tråden i møtene.
Det ble både dans og klappsalver, gledestårer og krykker til værs da Svein-Magne besøkte Bodø den 26. - 27. januar. I overkant av 40 personer søkte frelse, og nærmere femti personer opplevde Guds helbredende kraft.

Tekst og foto: Linda Hélen Haukland

Allerede i innledningen av møtet på Folkets Hus, begynte Guds Ånd å gjøre under mellom benkeradene. 64 år gamle Nelly Hansen fra Indre Nærøy satt forventningsfull på stolen og forsøkte å følge med på stedsnavnene som ble ropt opp fra salen. Noen av de fremmøtte hadde reist helt fra Tromsø i nord til Trøndelag i sør for å få med seg møtene. Plutselig merket hun noe som skjedde i ansiktet hennes.

– Jeg hadde vært så plaget av sår og blemmer i munnen på den siden. Jeg blødde fra tunga, og det hele var så plagsomt og smertefullt at jeg hadde kontaktet legevakta før jeg dro på møtet. Men jeg kom ikke igjennom, forteller Nelly.

Daglig sykkeltur

Hun spurte søsteren om hun kunne se om hun var rød i ansiktet, for hun følte seg så varm. Men søsteren så ingenting.

– Jeg dovnet liksom bort i den delen av ansiktet. Det var merkelig, så jeg tenkte «nå blir jeg helbredet». Jeg har ikke hatt sår i munnen siden da, forteller Nelly glad til Legedom. I mars 1996 fikk hun konstatert angina på Regionssykehuset i Tromsø. Hun brukte nitroglycerin så snart hun skulle anstrenge seg fysisk og ble veldig begrenset av sykdommen. Da hun kom fram til Svein-Magne i forbønnskøen noen timer senere, fortalte hun hvordan hun ble helbredet gjennom forbønn på telefonen ut på forsommeren samme året.

– Nå sykler jeg hver dag på ergometersykkelen min, det er helt fantastisk! sa hun, og høstet stor applaus fra salen.

Smertene forsvant

Gunnar Pettersen (76) fra Bodø kom til møtet med smerter i høyre hofte og i leggene. Han måtte ofte opp om natten for å gå og massere leggene når krampene ble som verst. Den tidligere hvalfangeren nektet å ta smertestillende, men ti år med smerter hadde ikke tatt motet fra ham. Mens Svein-Magne bad, begynte det å strømme varme fra hofta og ned gjennom beinet.

– Smertene er borte, jublet han. Natt til søndag sov Gunnar hele natten uten kramper i leggene.

Arthur Tverly (71) var blant dem som rakte opp hånda til tegn på at de ville bli frelst søndag kveld. Han hadde tidligere blitt helbredet i nakken, og var forventningsfull da Svein-Magne la hånda si på den vonde ryggen og hoften hans. Ryggen har vært mer eller mindre vond hele hans voksne liv.

– Hoftene er ikke stive lenger, og smertene i ryggen er sporløst forsvunnet, fortalte han glad etterpå.

Frelsen aller størst

Odd P. Horsdal tok også imot Jesus på dette møtet, til kona Else-Marie Barsteins store begeistring. Hun er tidligere blitt helbredet for fibromyalgi, og ble denne kvelden dessuten kvitt sterke isjias-smerter.

– Det er ufattelig at Gud vil hjelpe meg så mye, sa hun overveldet. Neste morgen våkner hun uthvilt og glad, ellers har smertene i veikryggen tvunget henne våken sent på natten. Men uansett synes hun at mannens frelse er det aller største. I forbønnskøen ble Odd også helbredet for betennelse i sin høyre skulder.

Legenes lege

Linda Lyshaug (37) fra Bodø er alene med to barn og går i tillegg skole på Næringsakademiet. Det passet dårlig med skiveutglidning midt i en travel hverdag, så hun tok turen til Folkets Hus for å få forbønn. I to år hadde smertene i bekkenet og ryggen vært til plage dag og natt.

– Det var verdt å sitte så lenge å vente! utbrøt hun da Svein-Magne var ferdig å be for henne. Smertene, som satt i ryggen og i bekkenet, var helt borte.

– Jesus er virkelig legenes lege, fortsatte hun, for hun bare måtte dele sin glede med de andre som ventet tålmodig på tur. Bodø-vind uten besvær

Det er flere som ønsker å vitne om at Jesus har gjort under for dem. Helga Røstnes (76) kommer fra Straumsjø i Finnmark, men er i Bodø på besøk hos søsteren.

– Så du hadde astma i førti år? spør Svein-Magne i mikrofonen.

– Nei, æ e nu ikkje heilt huinn-gammel! kommer det kjapt tilbake, og alle må le.

– Æ hadde astma i trætti år, mæn så kom du tel Honningsvåg. Æ va så dårli at æ kom mæ ikkje tel forbønn, mæn æ la inn en forbønnslapp og vart god momentant.

Nå slipper Helga å bruke Bricanyl, Predicon og pariapparat.

– Æ skjølla alt sammen ned i toalættet. Det va en lættelse, førr ingenting hjalp førr anna enn ei lita stund, vitnet hun ivrig.

– Å nu har æ gådd og gådd i Bodø-vinden uten å bli tætt. De e jo et stort under, bærre det, avsluttet hun og fikk applaus fra salen.

Jesus grep inn

Eva Steen (61) fra Bodø er kjempeglad for at Svein-Magne er i byen. Tidligere har hun fått hjelp til sine døtre. Den ene ble kvitt angsten etter atten år, og migrenen slapp også taket. Hennes andre datter ble helbredet for anorexi. Nå går hun fram og tilbake på parketten og kjenner etter om det kan være sant. Klokken nærmer seg to natt til mandag.

– Dette kneet fungerer jo helt perfekt. Det er jo helt utrolig, sa hun gang på gang mens hun satte ned foten, som om hun ikke trodde det var sant det hun opplevde.

I 20 år har smertene i kneet plaget henne. – Først ble jeg operert, men operasjonen var mislykket. De trodde det var en blodpropp, så revmatisk verk. Til slutt kom jeg til Valnesfjord Helsesportsenter, og der konstaterte de at slimposen bak knehasen var gått lekk. Det var det ingenting å gjøre med. Men nå har Jesus grepet inn. Tenk at han brydde seg om meg også, strålte hun.

Etterlysninger

Pastor i Menigheten Troens Ord, Yngve Li, har i ettertid ledet arbeidet med å følge opp de nyfrelste og har sett at møtene har båret god frukt.

– Vi er så takknemlige for at Svein-Magne kommer til byen vår og sprer Guds rike på denne måten, sier han til Legedom.

Det er allerede mange som har kontaktet menigheten og etterlyst når Svein-Magne er i byen neste gang.

Frelsen er størst: Else-Marie Barstein og mannen Odd P. Horsdal ble begge helbredet på Folkets Hus. Hun for isjias-smerter og han for betennelse i skulderen. Men begge er enige i at det største var at Odd ble frelst.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15