Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Aase Drøsdal fra Kristiansand ringte 820 75080:
Gud helbredet Timmy gjennom andaktstelefonen!

KJÆLEDEGGEN: Timmy (9) stod på dødens terskel, men ble helbredet gjennom bønn på andaktstelefonen.

Hunden min, Timmy er en ni år gammel bichon frisé. Jeg bor nå i Kristiansand. Det jeg nå skal fortelle om, hendte for fem år siden. Da bodde jeg i Stavanger. En dag oppdaget jeg at Timmy hadde blod i urinen. Jeg tok ham med til dyrlegen. Han fortalte at nyrene ikke fungerte som de skulle. Maten jeg hadde gitt ham var Eucanuba valpefor. Timmy ble dårligere og dårligere for hver dag som gikk. Han sluttet å spise og drakk nesten ikke vann. Til slutt kunne han ikke stå på beina. Den kjære hunden min lå døende på sofaen hjemme i stua. Dyrlegen fant ut hva som var årsaken. Det viste seg at hundematen inneholdt for mye protein. Den skadet nyrene, galleblæra og bukspyttkjertelen.

Veterinæren sendte inn en urinprøve til Veterinærhøgskolen i Oslo. Svaret derfra var nedslående. Ekspertene der gav ham lite håp. Det var for mye galt med hunden. Veterinæren foreslo at jeg kunne gi Timmy en slags grøt som jeg skulle tvangssprøyte inn i munnen hans. Men Timmy nektet å svelge. Han spyttet ut grøten. Han så på meg med store øyne, som om han bad om hjelp. Jeg syntes synd på ham, og tårene trillet nedover kinnene mine.

Men så kom jeg på noe. Jeg hadde selv søkt forbønn hos Svein-Magne per telefon. Nå var det kveld, og det slo meg: hvorfor ikke ringe hans andaktstelefon? Som tenkt så gjort. Jeg satte meg i en stol og løftet Timmy opp på fanget, slo nummeret deres. Her kunne jeg lytte til Svein-Magnes andakt og forbønn. Mens jeg lyttet, la jeg den ene hånden på Timmy. Så gikk jeg og la meg.

Neste morgen fikk jeg meg en gledelig overraskelse! Da jeg kom inn på kjøkkenet, var Timmy kommet seg på beina. Og nå gikk han bort til matfatet. Han spiste og drakk – og alt var som det skulle være. Den dødssyke hunden var blitt helbredet over natten! Det utrolige hadde skjedd, han var blitt mirakuløst helbredet! Glad og fornøyd tok jeg Timmy ut en tur i det fri. Siden da har det blitt mange turer med denne gode hunden min. Timmy har siden da vært frisk, og det kan jeg takke Gud for. Det forunderlige er at han kunne bruke en andaktstelefon som sitt redskap. Men gudsordet og bønnen i andakten er jo like sterkt, enten det framføres levende eller på en kassett.

Aase Drøsdal


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15