Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hunden Punki skulle dø

HUNDEMIRAKEL: Wenche Strige fra Flekkefjord ble ikke helbredet for angst, men det ble hunden Punki! Foto: privat
Den 13. juni i fjor dro Wenche Strige på en ferietur til slekt og venner i Salten og Hammerfest. Selvsagt tok hun med seg sin gode venn, hunden Punki, en tre år gammel bichon frisé.

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

– Dessverre var Punki ett kilo for tung til å bli med inn i kabinen. Hun ble stuet inn i et bur og plassert i bagasjerommet. Flyet gikk fra Stavanger til Gardermoen, fra Gardermoen til Bodø. Noen dager senere tok vi flyet til Alta og kjørte derfra til Hammerfest. Den 21. august dro vi hjem igjen med flyet. Jeg merket at Punki ikke oppførte seg som vanlig. Hun fulgte etter meg over alt. Jeg forstod ikke da at dette var et tegn på nervøsitet, sier Wenche på ekte nordlandsdialekt. Hun er født og oppvokst på Rognan i Salten.

Angsten tar overhånd

– Da vi kom hjem, merket jeg at hun var begynt å skjelve. Hun spiste og drakk lite. Hver dag krøp hun redd og skjelvende under bordet på kjøkkenet eller under senga – eller hun fulgte etter meg. Jeg håpet på at dette skulle gå over, men jeg så ikke noe tegn til bedring. Etter et par uker ringte jeg til dyrlegen og fortalte ham om Punkis angst. Han foreslo at jeg kunne få nervemedisin til henne. Hvis ikke det hjalp, var det lite håp for hunden. Jeg forstod godt hva legen mente. Punki var nærmest dødsdømt. Derfor dro jeg til dyrlegen og hentet nervetablettene. Jeg kom hjem og skulle til å gi henne medisinen. Da begynte jeg å tenke på bivirkningene, og lot det være.

Overraskelsens Gud

– I mange år har jeg selv plagdes med angst. Punkis angst førte til at jeg ble mer angstfull. Jeg har kjent Svein-Magne i mange år og fått hjelp gjennom hans forbønn. Nå trengte jeg igjen hjelp. Punki hoppet opp på fanget mitt der jeg satt på stolen i stua mens jeg ringte til Svein-Magne. Jeg klemte vennen min mot brystet mens han bad for meg. Forbønn for Punki var ikke i tankene mine. Svein-Magne visste ikke at jeg hadde hund en gang.

Overraskelsen kom da jeg la på røret. Punki hoppet ned på gulvet og begynte å leke med tøybamsen sin. «Hva i all verden er det du gjør!» glapp det ut av meg. «Neimen – du er jo blitt helbredet!» Da skjønte jeg at Gud hadde helbredet Punki for en alvorlig angst! Siden da har Punki oppført seg helt normalt. Hun er i godt humør, spiser godt, leker og er en selvstendig bichon frisé.

På nyttårsaften var jeg hos min søster. Hun hadde dopet ned sin hund på grunn av smell fra raketter. «Hva i all verden, har du ikke dopet ned hunden din!» sa min søster bebreidende til meg. Jeg følte at hun ikke trengte å gjøre det i år. Da tusen raketter ble skutt opp i lufta over Flekkefjord, gikk Punki ut på terrassen og så på! Hun fantes ikke redd.

Jeg har et spørsmål til Gud: Takk for at du helbredet Punki for en alvorlig angst, men når er det min tur?


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15