Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Håkon ble helbredet under Mirakellørdag:
Ny hverdag uten krykker og piller

VERDT PENGENE: Håkon Mathiesen har brukt krykker siden han ble kneoperert i oktober 2005. Nå klarer han seg uten.
Sammen med noen og seksti seminardeltakere kunne Håkon Mathiesen (65) nyte god mat og drikke, nye bekjentskaper og inspirerende undervisning under seminaret på Scandic Bergen Airport Hotel. Dette var lørdag 25.februar. Seminaret fikk en knallåpning da i alt ni personer ble frelst.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Mathiesen kom ikke «alene», men gikk på krykker. Arbeidsulykken skjedde da han jobbet som sveiser ved Ankerløkken Verft, Florø. Håkon falt flere meter ned i en sentertank. Det var ryggen og beina det gikk hardest utover. Tross iherdige forsøk på å trene opp kroppen og komme tilbake til arbeidslivet, gikk han syk i sju år. Som en konsekvens av fallet ble han operert i knærne i 2004 og 2005, og var avhengig av krykker da han kom til seminaret.

For to år siden ble Håkon frelst. – Tida etterpå har vært fantastisk. Ting har begynt å gå den rette veien, sier optimisten som liker å fokusere på det positive. Han har kontaktet Svein-Magne flere ganger etter at han ble en kristen. Dette har vært til mye hjelp.

Bønneduken hjalp

–Når Pedersen har bedt over telefonen, har jeg kjent en kraft komme ut av røret, sier han med et godt smil. En gang hadde han betennelse i ei tå. Han var hos legen sin, og det ble tatt røntgenbilder. Men tåa ville ikke bli bra. Etter å ha fått tilsendt en bønneduk, snudde det seg. Tåa ble bedre når bønneduken lå på. Når han tok den bort, ble den verre igjen. Derfor lot han duken ligge på riktig lenge, og tåa ble helt fin.

Øresus og tabletter, farvel!

De siste 4 ½ årene har smerter i leggene vært et stort problem. I tillegg til forbønn for legger og knær, ville han gjerne bli kvitt øresus og plagsom urinlekkasje. Sistnevnte har vært et problem når han har gått i kirka på søndager, og nettene har blitt urolige. Etter at Svein-Magne ba for beina til Håkon, ble han oppfordret til å gå litt fram og tilbake i salen for å teste ut resultatet. Å gå uten krykker gikk helt fint, og han kjente ingen smerter lenger. Han gikk mange ganger fram og tilbake under applaus fra de andre seminar-deltakerne. Svein-Magne prøvde å auksjonere bort Håkon sine krykker til en lattermild forsamling.

Vel hjemme i Hardbakke i Solund kommune, satte Håkon en tape rundt krykkene, og stuet dem bort. Et par uker etter seminaret, forteller han lykkelig at beina fortsatt er smertefrie, og krykkene står ubrukt. Før seminaret tok han 7–8 smertestillende tabletter hver dag. Etter seminaret har han ikke behøvd piller. Øresus i høyre øre er også helt borte. Han har også blitt veldig mye bedre av urinlekkasje.

Verdt pengene

– Dette var verdt pengene, sier mannen lykkelig når han oppsummerer Mirakellørdag på Scandic Bergen Airport Hotel. Han har også vært hos fastlegen sin i ettertid.

– Legen ble imponert og var positiv til det som var hendt. Håkon håper det ikke blir lenge til Svein-Magne og Solveig kommer tilbake til Bergen. Da skal han ta med seg venner og bekjente og møte opp.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15