Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Geir la hånda på fjernsynet:
Helbredet for Bechterews sykdom

BECHTEREWS SYKDOM: Geir Thorsen ble helbredet for Bechterews sykdom da han la hånda på tv-en mens Svein-Magne Pedersen bad for syke på Lønning direkte i mars 1996. Siden har han vært frisk. – Han er neste blitt sprekere enn meg, sier kona Grete.
Bechterews sykdom er uhelbredelig ifølge legevitenskapen, men SAS-purser Geir Thorsen fikk erfare at det går an å bli frisk. Da Svein-Magne Pedersen bad for syke på Lønning direkte i 1996, ble han helbredet.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Bechterews sykdom er kronisk revmatisme i tarm/korsbenleddet, ryggraden, leddene mellom ribbenene og ryggsøylen. Den kan også angripe knær og hofteledd. Vanlige komplikasjoner er senefestesmerter og øyenbetennelse. Sykdommen kan føre til stivhet i brystkasse og ryggsøyle. Geir Thorsen fikk konstatert at han hadde Bechterews sykdom i 1995. Da hadde han vært plaget med sterke smerter i tre–fire år.

– Det begynte med smerter i hoftene og bekkenet og på innsiden av lårene, forteller han. – Smertene kom plutselig og varte noen dager før de forsvant igjen. Jeg jobber som purser i SAS og måtte noen ganger gå fra jobben fordi smertene og plagene ble for ille. Men som regel fikk jeg det når jeg var hjemme. Når det var riktig ille, hadde jeg problemer med å gå på grunn av de sterke smertene i bena. Jeg klarte ikke å bære handleposene ut av butikken. Jeg orket ikke å gjøre noen ting.

Diagnosen var Bechterews

Geir oppsøkte fastlegen i håp om å få hjelp. – Fastlegen hadde mistanke om at det kunne være Bechterews sykdom og tok blant annet blodprøver, fordi blodet må inneholde noe spesielt for at man skal kunne få denne sykdommen. Det viste seg at jeg kunne være disponert for Bechterews sykdom, og jeg ble henvist til Diakonhjemmet i Oslo for en nærmere undersøkelse.

Ved Diakonhjemmet ble Geir gjennomlyst i en trommel, og her kunne legene tydelig se at det var betennelse rundt bekkenet og hoftene.

– Jeg ble fortalt at jeg hadde Bechterews sykdom, men legen frarådet meg å undersøke mer om hvilke følger det ville ha for livet videre, sier Geir. – Jeg tror han ville unngå å gjøre meg motløs. Jeg valgte derfor å ikke undersøke følgene av diagnosen, og som kristen var jeg heller ikke bekymret for fremtiden. Jeg hadde en god følelse for at det ville gå bra.

La hånda på tv-en

Geir tok vanlige smertestillende tabletter når smertene ble for ille, og på eget initiativ begynte han å trene på et helsestudio hvor de ut i fra diagnosen gav ham et eget treningsopplegg. 7. mars 1996 var Svein-Magne Pedersen gjest hos Per Ståle Lønning i debattprogrammet Lønning direkte. I slutten av programmet fikk Svein-Magne lov til å be for syke på direkten.

– Da Svein-Magne bad, la jeg hånda på tv-en, sier Geir. – Jeg hadde ikke smerter akkurat da, og kjente ikke noe spesielt. Dagene, ukene og månedene gikk uten at Geir kjente noe mer til smertene og plagene fra Bechterews sykdom.

– Nå har det snart gått 10 år, sier Geir. – Smertene og plagene har aldri kommet tilbake. – Han er nesten blitt sprekere enn meg, sier kona Grete.

– Jeg er både mykere og sterkere enn jeg var før jeg ble syk, sier Geir og tar i bakken med strake knær. – Dette kunne jeg ikke gjøre da jeg hadde Bechterews.

KAN TA I BAKKEN: Geir Thorsen tar i bakken med strake knær. – Dette kunne jeg ikke gjøre da jeg hadde Bechterews sykdom, sier han.

Publisert:
2005-12-14


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 4 - 2005

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15