Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Døve skal høre!

HØRER GODT: Anna Hansen forteller hvordan hun fikk normal hørsel da Svein-Magne bad for henne.
Flere fikk helt normal eller bedre hørsel da Svein-Magne Pedersen hadde møter på Samfunnshuset i Brønnøysund 19. og 20. oktober. De fikk erfare sannheten i Guds Ord om at døve skal høre.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

De kom inn med ett eller to høreapparater og gikk ut igjen med høreapparatene i lommen. Flere personer opplevde å få helt normal eller mye bedre hørsel etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for dem under møtene i Brønnøysund.

Roald Ebbesen (84) fra Toft i Brønnøysund hadde høreapparat på det venstre øret, men hørte også dårlig på det høyre øret.

– Jeg har ikke alltid vært like forsiktig med hørselen min, forteller han. – Da jeg satte inn en ny Volvo-motor i båten min, hadde jeg ingen luke ned til maskinen. Jeg ble derfor utsatt for mye støy da jeg stod i styrhuset. Dette er trolig en av årsakene til at hørselen ble svekket. I tillegg har jeg kjørt mye traktor uten øreklokker.

Da Svein-Magne bad, fikk han god hørsel.

– Da Svein-Magne bad for meg var det noe som åpnet seg i det høyre øret, forteller han. – I det venstre øret hørte jeg lyden av en totaktsmotor. Hørselen ble mye bedre. Nå hører jeg alminnelig bra. Før hørte jeg dårlig selv med høreapparatet på. Etter at Svein-Magne bad for meg for fire dager siden, har jeg ikke brukt høreapparatet.

Hører normalt

Anna Hansen (86) fra Brønnøysund hørte heller ikke godt da hun kom til møtet med Svein-Magne.

– Nå hører jeg normalt, forteller hun på telefonen fire dager senere. – Jeg hadde et trykk på begge ørene som gjorde at jeg ikke hørte riktig godt når folk snakket. Jeg måtte ofte spørre om igjen. Det trenger jeg ikke lengre nå, sier hun.

Anna fikk også forbønn for daglige slitasjegiktsmerter i nakken, som hun hadde hatt i 36 år.

– Disse smertene er nå helt borte, forteller hun. – Jeg er myk og fin i skuldrene. Jeg hadde også veldig vondt i leggene og føttene. Ofte var plagene så ille at jeg ikke fikk sove om nettene. Også disse smertene er borte. Jeg har sovet godt hver natt etter at jeg fikk forbønn.

ÅPNE ØRER:
– Nå hører jeg alminnelig bra, sier Roald Ebbesen og peker på de «åpne» ørene. – Før hørte jeg dårlig selv med høreapparatet på. Etter at Svein-Magne bad for meg, har jeg ikke hatt bruk for høreapparatet.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15