Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fest på sommerkonferansen

VENNSKAP: Rolf Auke og Svein-Magne Pedersen står sammen for å vinne mennesker for Jesus.
Svein-Magne Pedersen talte til en glad forsamling på åpningsmøtet til The Rivers sommerfest på Gjennestad Gartnerskole i Stokke, i sommer. Det ble fest både i lokalet og i himmelen da 15 personer gav respons på budskapet og svarte ja til Jesus.

Tekst og foto: Johan Hovda

Det var en glad og begeistret Rolf Auke som ønsket en forsamlingen på vel 250 personer velkommen til sommerfesten. Tilreisende kom fra Stavanger i vest til Sverige i øst.

Rolf minnet forsamlingen om sommerfesten i fjor da Svein-Magne Pedersen ble tildelt en doktorgrad (Ph.D.) i teologi fra Life Christian University, Tampa i Florida. – Jeg er glad for å ha Svein-Magne på besøk hos oss igjen, sier Rolf – Det er svært få evangelister som når ut til så mange ufrelste som Svein-Magne gjør, derfor ønsker vi å ha han på besøk her hos oss.

Blokkeringer

Svein-Magne talte til en lydhør forsamling om blokkeringer som hindrer for Guds helbre­dende kraft. – Jeg og en venn strevde med å få inn BBC sendinger på radioen min, fortalte Svein-Magne. – Men det viste seg at noe var galt med antennen. Etter å ha rettet på feilen, fikk vi straks inn sendingen. Slik er det også med Guds helbredende kraft. Det er ikke noe galt med kraften, men ofte må mottakerapparatet justeres.

Svein-Magne nevnte flere ting som dårlige vaner, vantro og bitterhet som kunne være blokkeringer for Guds kraft. – Mangel på tilgivelse kan ofte være en årsak til at helbredelsen ikke slår gjennom, sa Svein-Magne.

Hovedblokkeringen

Folk lyttet spent da Svein-Magne kom inn på selve hovedproblemet i våre liv. – Vi kan aldri klare å komme til himmelen ved hjelp av våre egne gjerninger og gode anstrengelser. Vi er sjanseløse, for det står at intet urent skal komme inn.

Folk lyttet nøye da Svein-Magne forklarte hvor enkelt det er å bli frelst. Da innbydelsen ble gitt, rakte folk hendene i været og deltok i en felles frelsesbønn sammen med forsamlingen.

Fest i himmelen

15 personer kom frem for å hilse på Svein-Magne. Han hilste på hver enkelt og gav noen av dem en personlig hilsen fra himmelen. Etter dette gikk alle inn i et veilederrom hvor de fikk litteratur og personlig oppfølgning. Alle som ble frelst fikk oppfølgning. Mange deltok også videre på konferansen og fikk kontakter og vennskap.

En kristen dame fra Bergen hadde med seg sine to venninner som begge ble frelst. Dagen etter fikk de hver sin Bibel. Det var første gang de hadde hatt sin egen Bibel, og de så frem med spenning på å lese den. En av damene fortalte at døtrene hadde bedt henne om ikke å komme hjem med en Bibel under armen. – Nå ser det ut til at nettopp det kommer til å skje, sa hun.

Bønn for syke

Utover kvelden bad Svein-Magne for syke og det tok ikke slutt før klokken fem neste morgen. Og mens rolig musikk ble spilt i bakgrunnen, fikk folket forbønn og høre vitnesbyrd fra de som ble kvitt sine smerter og sykdommer.

GLEDESFEST: 15 personer søkte frelse på The Rivers åpningsmøte. Her blir de ønsket velkommen inn i Guds rike av evangelist Svein-Magne Pedersen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15