Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fest på sommerkonferansen

VENNSKAP: Rolf Auke og Svein-Magne Pedersen står sammen for å vinne mennesker for Jesus.
Svein-Magne Pedersen talte til en glad forsamling på åpningsmøtet til The Rivers sommerfest på Gjennestad Gartnerskole i Stokke, i sommer. Det ble fest både i lokalet og i himmelen da 15 personer gav respons på budskapet og svarte ja til Jesus.

Tekst og foto: Johan Hovda

Det var en glad og begeistret Rolf Auke som ønsket en forsamlingen på vel 250 personer velkommen til sommerfesten. Tilreisende kom fra Stavanger i vest til Sverige i øst.

Rolf minnet forsamlingen om sommerfesten i fjor da Svein-Magne Pedersen ble tildelt en doktorgrad (Ph.D.) i teologi fra Life Christian University, Tampa i Florida. – Jeg er glad for å ha Svein-Magne på besøk hos oss igjen, sier Rolf – Det er svært få evangelister som når ut til så mange ufrelste som Svein-Magne gjør, derfor ønsker vi å ha han på besøk her hos oss.

Blokkeringer

Svein-Magne talte til en lydhør forsamling om blokkeringer som hindrer for Guds helbre­dende kraft. – Jeg og en venn strevde med å få inn BBC sendinger på radioen min, fortalte Svein-Magne. – Men det viste seg at noe var galt med antennen. Etter å ha rettet på feilen, fikk vi straks inn sendingen. Slik er det også med Guds helbredende kraft. Det er ikke noe galt med kraften, men ofte må mottakerapparatet justeres.

Svein-Magne nevnte flere ting som dårlige vaner, vantro og bitterhet som kunne være blokkeringer for Guds kraft. – Mangel på tilgivelse kan ofte være en årsak til at helbredelsen ikke slår gjennom, sa Svein-Magne.

Hovedblokkeringen

Folk lyttet spent da Svein-Magne kom inn på selve hovedproblemet i våre liv. – Vi kan aldri klare å komme til himmelen ved hjelp av våre egne gjerninger og gode anstrengelser. Vi er sjanseløse, for det står at intet urent skal komme inn.

Folk lyttet nøye da Svein-Magne forklarte hvor enkelt det er å bli frelst. Da innbydelsen ble gitt, rakte folk hendene i været og deltok i en felles frelsesbønn sammen med forsamlingen.

Fest i himmelen

15 personer kom frem for å hilse på Svein-Magne. Han hilste på hver enkelt og gav noen av dem en personlig hilsen fra himmelen. Etter dette gikk alle inn i et veilederrom hvor de fikk litteratur og personlig oppfølgning. Alle som ble frelst fikk oppfølgning. Mange deltok også videre på konferansen og fikk kontakter og vennskap.

En kristen dame fra Bergen hadde med seg sine to venninner som begge ble frelst. Dagen etter fikk de hver sin Bibel. Det var første gang de hadde hatt sin egen Bibel, og de så frem med spenning på å lese den. En av damene fortalte at døtrene hadde bedt henne om ikke å komme hjem med en Bibel under armen. – Nå ser det ut til at nettopp det kommer til å skje, sa hun.

Bønn for syke

Utover kvelden bad Svein-Magne for syke og det tok ikke slutt før klokken fem neste morgen. Og mens rolig musikk ble spilt i bakgrunnen, fikk folket forbønn og høre vitnesbyrd fra de som ble kvitt sine smerter og sykdommer.

GLEDESFEST: 15 personer søkte frelse på The Rivers åpningsmøte. Her blir de ønsket velkommen inn i Guds rike av evangelist Svein-Magne Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15