Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
På leir med indianere

INDIANERLEIR: Kenneth (t.v.) og Anne-Helen Pedersen (midt foran, med datteren Linnea på fanget) sammen med noen av de unge indianerne og et par ledere som deltok på leiren.
Å være leder på en indianerleir i Canada er både lærerikt og inspirerende. Det kan Anne-Helen og Kenneth Pedersen fra Kristiansand skrive under på.

Tekst: Svein-Magne Pedersen

– «Chief Cornerstone Summer Camp» var en opplevelse for Kenneth og meg, sier Anne-Helen Pedersen etter at en seks-dagers camp er til ende.

Ekteparet var begge ledere sammen med to indianske pastorpar i menigheten Chilliwack Native Pentecostal Church i British Columbia, Canada. Leiren gikk av stabelen fra 1.–6. august i år. Deltakerne var var i aldersgruppen 6–10 år (ma.–tir.) og 10–18 år (ons.–lø.).

Hver dag var de unge indianerne med på utflukter («field trip»). De deltok på aktiviteter med leker og sport. På «craft-time» tegnet og farget de noe som hadde med forkynnelsen å gjøre, og avsluttet dagen med flammende leirbål. Etter god skikk blant indianerne lå de i telt under hele leiren.

Pastorene i indianermenigheten underviste om de ti bud, Jabes’ bønn og om Josef, «drømmenes konge». Veien til frelse ble også poengtert. Gledelig var det å se at noen ble frelst og flere søkte fornyelse.

De unge deltakerne kom fra indianerreservatet Cheam, og noen kom fra reservater i nærheten. Siste kvelden underholdt «Jeff’s Band» med frisk kristen sang og musikk. Og etter god indiansk skikk lød trommene utover reservatet så høyt at flere kom for å se på. Da noen voksne indianere fikk høre og se hva som foregikk, skjønte de at dette var noe positivt for barn og unge.

De unge lider mye på grunn av den hvite manns ildvann. Alkohol- og narkotikaforbruket er stort hos de voksne. Neste år vil det nok bli enda enda flere på indianerleiren.

– Jeg ble helt rørt da en ung indianerjente fortalte om forholdene hjemme: «Jeg blir så redd når pappa og mamma slåss,» sier Anne-Helen. Inntrykkene fra leiren sitter dypt hos MJLs to medarbeidere. Anne-Helen er sekretær på kontoret i Vennesla og Kenneth (vår sønn) er IT-ansvarlig.

Vår stiftelse har drevet misjon blant indianerne i Canada siden 1994. Fra 1997 har vårt arbeide vært konsentrert blant indianerstammen Sto:lo Nation («elvefolket»). Vår misjon støtter hver måned arbeidet som gjøres i denne indianermenigheten.

Det føles godt å betale tilbake på noe av den skaden som hvite har påført naturfolket i Nord-Amerika. På vårt felt i provinsen British Columbia har vi hatt flere misjonærer. Dessuten er vår datter Anniken ansatt på vårt misjonskontor der.

Anne-Helen og Kenneth har fått innbydelse til å komme på neste års leir. Det støtter vi fullt ut!

INDIANERPASTORER: Chilliwack Native Pentecostal Church har to pastorpar i ledelsen, far og sønn med sine koner. Fra venstre pastorparene Patti og Gary Victor, Melanie og Andrew Victor med datteren Annelynn.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15