Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
"Jeg ser som en ørn"

– Nå ser jeg som en ørn, sier Svein Gunnar Ediassen fra Bindalen. Han hadde 20 prosent redusert syn på begge øynene da han kom til møtet med Svein-Magne i Brønnøysund den 19. oktober. Da han forlot møtet så han hundre prosent klart.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

– Det skjedde noe med meg mens jeg hørte på Svein-Magne, sier Svein Gunnar. – Jeg kan ikke si at jeg kjente noe konkret fysisk på min egen kropp, men det var noe som skjedde.

Svein Gunnar hadde hatt sukkersyke i 12 år. Det siste halve året hadde sukkersyken begynt å ødelegge synet.

– Synet var redusert med 20 prosent, forteller han. – De små bokstavene på tv-en, i avisene og telefonkatalogen fløt i hverandre. Det hjalp ikke å bruke briller. Det var heller ikke noe legen kunne gjøre for å hjelpe meg.

Han hadde trukket kølapp, men kjente en sånn kraft under møtet at han syntes det var unødvendig å benytte den.

– Herren hadde allerede rørt ved meg, så jeg gav kølappen min til en tante, slik at hun kom litt lengre fram i køen, sier han. – Da jeg kom hjem, satte jeg på tv-en og så de små bokstavene helt klart. Jeg ser også de små bokstavene i telefonkatalogen helt klart og det uten briller. Synet mitt var blitt 100 prosent normalt. Blodsukkeret er også blitt mer stabilt og jeg er heller ikke så ille plaget med angst som jeg var før. Nå takker jeg Herren for at jeg ser godt, sier 45-åringen fra Bindalen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15