Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vanntett helbredelse i Olden

FRISK PÅ JOBB: – Det var Jesus som gjorde det, all ære til Gud, jubler Obin Aabrekk fra arbeidplassen Olden Bredvatn, der blant annet tunge løft er en del av hverdagen. For tre år siden ble han helbredet for sterke nakkesmerter, og er fortsatt frisk.
FOTO: Rune Rustøen
Ingen skulle tro at denne mannen var sykemeldt i ett år og utslått av sterke nakkesmerter for tre år siden. Men helbredelsen etter forbønn er rett og slett vanntett for vanntapper Obin Aabrekk i Olden Brevatn.

Tekst: Svein B. Kristiansen

– Det var Jesus som gjorde det, all ære til Gud, jubler Obin Aabrekk fra arbeidsplassen, der blant annet tunge løft er en del av hverdagen.

Grusomme smerter etter slitasje i nakkevirvlene førte til at Obin Aabrekk ble sykemeldt fra jobben som vanntapper på Olden Brevatn. Etter ett års sykemelding hørte han om mirakelmøtene, som skulle arrangeres i Pinsekirken Filadelfia i Ålesund, 3. mars 2001. Han trosset smertene og kjørte alene i bilen, 20 mil en vei, for å få forbønn. Og Obin dro ikke forgjeves, smertefri og glad kunne han reise hjem til Olden, som ligger omlag 5 mil fra Sandane i Sogn og Fjordane.

«Hva forventer du fra Gud?»

På vei til møtet med Svein-Magne Pedersen i Ålesund, fikk Obin Aabrekk inn en kristen lokalsending.

– Det var så merkelig, ut fra høyttaleren lød en kristen sangstrofe: «Hva forventer du at Gud skal gjøre for deg i dag.» For min del forventet jeg at Jesus ville gjøre meg frisk, eller i alle fall gi meg fornyet styrke til å møte framtida, forteller han.

Nakkesmertene forsvant

Obin Aabrekk forteller hva som skjedde på møtet i Ålesund:

– Svein-Magne Pedersen ba folk om å legge hånda på det vonde stedet, mens han ba en fellesbønn for alle som var syke i salen. Han nevnte deretter ulike sykdommer ved navn. Da han sa at nakkesmerter skulle forsvinne, kjente jeg en intens varme som gikk nedover ryggraden, og en akutt trang til å gå på toalettet. Jeg løp ut i garderoben, og fikk så vidt satt meg ned på toalettsetet, før det kom som en foss, sier han litt leende.

Handikappet

Aabrekk var blitt ganske handikappet etter at nakkesmertene satte inn for fullt. Han hadde problemer med å kjøre bil, lese og andre daglige gjøremål.

– Når jeg skulle gå, kom det smerte-ilinger opp ryggraden og inn i bakhodet, hver gang jeg satte føttene ned på bakken. Jeg hadde smerter til de grader, at jeg noen ganger ikke klarte å lage mat. Noe av det verste var å skyve noe foran meg, så snømåking var helt forferdelig. Men det første jeg gjorde etter at jeg kom hjem fra Ålesund var å måke gården fri fra snø, etter et skikkelig snøvær, uten problemer, forteller han.

Obin forteller at det gikk ut over hele familien da han var syk, og vel hjemme etter mirakelturen, merket kona og de to voksne døtrene umiddelbart at noe hadde skjedd. Kjøpmannen på butikken og kollegene på arbeidsplassen ga også uttrykk for at noe underlig hadde skjedd. «Hva i alle dager har hendt med deg?» og «Ja, det er mer mellom himmel og jord enn vi forstår,» lød noen av kommentarene.

Selv er Obin helt klar i sitt svar. Det var Jesus som gjorde ham frisk, og evangelist Svein-Magne Pedersen formidlet helbredelsen.

Haukeland Sykehus

Odins lege, dr. Halleraker, hadde rekvirert tid for undersøkelser på Haukeland sykehus i Bergen. Obin dro som avtalt, uten å vite at fastlegen hadde gitt beskjed til Haukeland at pasienten var frisk, og ikke trengte behandlingen.

– Så jeg dro til Bergen, og kunne bare snu og reise hjem igjen, sier den glade vanntapperen fra Olden, som gjerne vil fortelle andre om det Jesus har gjort for ham.

– Det kan gi dem forventning og tro på at det som skjedde med meg, kan skje med dem, sier han til slutt.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15