Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Politibetjent helbredet på UP-kontroll

KNEPLAGENE FORSVANT: Politibetjent Harald Ruud glemte å be om forbønn for det venstre kneet hvor han hadde fått en skade i 1989. Men også disse plagene forsvant etter forbønn, og siden har kneet vært hundre prosent i orden.
Politibetjent i UP, Harald Ruud (48), fikk forbønn for sin skjeve og verkende rygg da han holdt radarkontroll utenfor kontorene til Svein-Magne Pedersen. Han ble straks helbredet.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Fredag ettermiddag den 19. februar i fjor holdt UP radarkontroll på Riksvei 9 mot Setesdalen, og hadde stilt seg opp rett utenfor kontorene til Misjonen Jesus Leger.

– Det var ufyselig glatt denne ettermiddagen, forteller politibetjent Harald Ruud.

– Jeg var litt forsinket på grunn av tre ulykker på veien opp til Hægeland hvor patruljen fra UP hadde stilt seg opp. Ingen kjørte for fort denne ettermiddagen, fordi det var for glatt. Vi satt derfor og tok det litt med ro da jeg leste på skiltet på bygningen ved siden av at her holdt helbredelsespredikant Svein-Magne Pedersen til. Jeg bestemte meg for å gå bort og hilse på dem, men før jeg rakk så langt kom Svein-Magne og kona Solveig ut og skulle til å stenge kontoret for dagen. Jeg spurte om det var mulig å få forbønn, og fikk til svar at det kunne jeg få, men da måtte jeg vente et par måneder. Men så ombestemte Svein-Magne seg og jeg fikk bli med inn for å få forbønn likevel, mens kona gjorde rein bilen for snø.

Ryggen ble god

Harald Ruud hadde vært plaget med revmatisme i flere år. Det verket i alle leddene i kroppen, en smerte som kunne sammenlignes med tannverk. I tillegg hadde han for en del år tilbake fått en smell i ryggen, en kompresjonsskade. I den forbindelse konstaterte kiropraktoren at bekkenet hadde blitt skakt, og dermed ble det ene benet lengre enn det andre. – Det syntes godt på støvlene, forteller Ruud. – Det var nesten ikke mønster igjen på den venstre støvelen, mens den høyre støvelen nesten var fri for slitasje. I 1989 hadde Ruud i tillegg vært utsatt for en arbeidsulykke som førte til at han fikk en skade i det venstre kneet. Han hadde fått et brudd i den venstre kneskåla, og det hadde løsnet noen korsbånd. – Kneet gikk ofte i lås, og jeg klarte aldri å trene det opp igjen sånn at jeg kunne løpe, sier Ruud. – Men det hadde jeg vent meg til, så kneet var ikke i tankene da jeg bad Svein-Magne om forbønn. Det var ryggen som plaget meg. Den verket hele tiden, og jeg hadde problemer med å bøye meg. Jeg kunne nesten ikke få knyttet skoene, og sånn hadde jeg hatt det i noen måneder. Nå satt politibetjent Ruud i helbredelsesstolen inne på kontoret hos Svein-Magne. – Jeg opplevde at det var en veldig fin atmosfære da Svein-Magne bad for meg, forteller han. – Jeg kjente en iling og varme, spesielt i det venstre kneet. Jeg har tidligere fått morfin for å lindre smerter, og kan gjerne sammenligne denne følelsen med det. Ryggtrøbbelet forsvant der og da, og jeg ble helt rett. Det vil si at bekkenet kom på plass og bena ble igjen like lange. Da jeg kom tilbake til bilen, satt jeg og vred på meg og strekte meg for å kjenne hvordan det føltes, og det føltes helt godt. Jeg kunne ikke kjenne noe til smerten da, og har vært god i ryggen siden.

En underlig opplevelse

Det venstre kneet tenkte Harald fortsatt ikke så mye på. Men en uke etter at han hadde fått forbønn, begynte det å verke voldsomt.

– Det begynte plutselig å verke mer i det venstre kneet enn hva det hadde gjort noen gang tidligere, og sånn holdt det på hele dagen, forteller han. – Men så gikk det over, og etterpå har kneet vært hundre prosent i orden. Det var en underlig opplevelse.

Ruud har ikke vært tilbake hos kiropraktoren etter at han ble helbredet i ryggen.

– For det har jeg ikke hatt behov for, sier han. – Men jeg har vært hos Svein-Magne på ny, blant annet med sønnen min, Kristian (10), som har vært veldig plaget med burot- og pollenallergi. Han har brukt allergimedisiner, men allikevel vært helt nede for telling i pollensesongen. Svein-Magne bad for ham, og dagen etter kom det ut mye gørr. Dette var i april i fjor. Siden da har han vært god. Jeg tror at det er Jesus som har helbredet både meg og sønnen min.

På jobb: Politibetjent Harald Ruud ble helbredet mens han var på jobb.

RYGGEN BLE GOD: Politibetjent i UP, Harald Ruud bad Svein-Magne om forbønn for den skjeve og verkende ryggen da UP holdt radarkontroll utenfor misjonens kontorer i februar i fjor. Han ble god med det samme.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15