Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ryggskaden helbredet

RYGGSKADE: Lisbeth Martinsen (56) fra Tistedal ble helbredet i ryggen da Svein-Magne bad for henne for snart to år siden.
Lisbeth Martinsen fra Tistedal ble helbredet i ryggen etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for henne i Remmen Aula i Halden, for snart to år siden.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Lisbeth Martinsen fikk en skade i ryggen for snart 20 år siden da hun og mannen bygde hus.

– Jeg dro opp røtter på eiendommen, og brukte ryggen som brekkstang, forteller Lisbeth. – Det var etter dette at ryggproblemene begynte. Det var vondt både å sitte og å stå. Når jeg satt måtte jeg ha støtte i ryggen, til det brukte jeg ofte veska, forteller hun og demonstrerer. Jeg brukte mye et slags korsett, en solid støttebandasje, for å støtte opp ryggen skikkelig. Fysioterapeuten kunne ikke hjelpe meg. Jeg vente meg til å leve med den vonde ryggen, som bare ble verre ettersom årene gikk. Jeg hadde vondt når jeg stod opp om morgenen, det var vanskelig å komme seg ut av senga. Bare jeg gikk fikk jeg vondt. Hvis jeg skulle være med på noe utenfor huset, spiste jeg smertestillende tabletter for å dempe smertene.

Lisbeth oppsøkte en kiropraktor, men han ville ikke gjøre noe før hun hadde tatt bilde av ryggen.

– Jeg fikk time for å ta bilde av ryggen, men havnet ved en misforståelse i feil by, forteller hun. – Resultatet ble at jeg skulle få en ny time. I mellomtiden var jeg på møtet hvor Svein-Magne bad for meg.

Fullstendig helbredet

Lisbeth ble helbredet i Svein-Magnes møte i Remmen Aula i mars 2001.

– Jeg var den siste som fikk forbønn den natten, klokken var fem på tre, forteller hun.

Lisbeth kjente at det skjedde noe med ryggen da Svein-Magne bad for henne, men hun ville vente en stund med å fortelle det, for å være helt sikker.

– En uke etter at jeg hadde fått forbønn hos Svein-Magne gikk det plutselig opp for meg at jeg kunne gå ut av sengen uten å måtte lirke meg ut, sier hun. – Da ble jeg endelig klar over at jeg var fullstendig helbredet. Siden har jeg ikke hatt noe vondt i ryggen. Nå forteller jeg alle om hvordan Jesus helbredet meg gjennom Svein-Magne, sier hun.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15