Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Friskmeldte seg i tro

Handlet i tro: Tor Wathne fra Asker handlet i tro og ble helbredet for hælspore og betennelse i foten.
Tor Wathne ringte legen og friskmeldte seg dagen før han skulle få forbønn hos Svein-Magne, fordi han hadde hælspore og betennelse i foten. Dagen etter at han fikk forbønn var han frisk og gikk på jobb.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Tor Wathne (50) fra Asker hadde i tre–fire måneder vært plaget med hælspore og betennelse i akilleshælen i venstre fot, da han i begynnelsen av mai tok turen til Vennesla for å få forbønn hos Svein-Magne.

– Jeg hadde veldige smerter i foten, og kunne omtrent ikke tråkke ned på den, sier han. – Jeg haltet og var 50 prosent sykmeldt fra jobben som sjåfør ved epilepsisenteret i Sandvika. Legen min hadde gitt meg antibiotika på grunn av betennelsen. Han anbefalte også fysioterapi, en behandling jeg opplevde som smertefull selv om jeg fikk noe mer styrke i foten etter hvert som jeg hadde tatt flere behandlinger. Legen sa jeg kunne regne med at det ville ta to–tre år før jeg var god igjen, og ble jeg ikke bedre av behandlingene hos fysioterapeuten, så ville han sende meg til spesialbehandling.

Handlet i tro

Men så en dag sa Tor: «I Jesu navn, nå handler jeg i tro.» Dermed ringte han Svein-Magne og fikk time til forbønn på kontoret i Vennesla. Ja, troen på at han skulle bli helbredet var så stor at han like godt ringte legen sin fredag, dagen før han skulle til Svein-Magne, og sa at han ville begynne i full jobb fra den påfølgende mandagen.

– Men djevelen prøvde å hindre meg fra å komme av sted til Svein-Magne, sier han. – Da jeg skulle lukke bildøren samme dag som jeg skulle til Svein-Magne, så var den ene pekefingeren på innsiden av døren, og blodet sprutet. Men heldigvis så var ikke fingeren brekt, og vi klarte å komme av gårde, mor og jeg.

Umiddelbart bedre

Tor kjente en sildring i foten da Svein-Magne bad for ham.

– Svein-Magne sa det kunne ta litt tid før jeg ble helt god, sier Tor. – Men jeg ble umiddelbart bedre, og gikk som planlagt på jobb mandagen etter uten å halte, og det i seg selv var oppsiktsvekkende. Bare få uker etter at jeg fikk forbønn, var jeg helt frisk igjen. Det virker nå som den venstre foten er sterkere enn den høyre. Det Gud gjør er fullkomment.

Kort tid etter at Tor var blitt helbredet hjalp han til med å bære møbler på et loppemarked i Asker.

– Der traff jeg fysioterapeuten min som sperret øynene opp da han så at jeg gikk normalt. «Dette virker rart,» sa fysioterapeuten. Da fortalte jeg ham at jeg hadde fått forbønn hos Svein-Magne Pedersen og var blitt frisk. Fysioterapeuten syntes det virket så interessant at han bad om å få telefonnummeret til Svein-Magne. «Vi burde jo samarbeide, Svein-Magne Pedersen og jeg,» sa han. Like etter gav fysioterapeuten meg en friskmelding, sier Tor som har vært i storform siden. – Nå går jeg helt normalt, sier han og demonstrerer. – Smertene er helt borte. Det er en stor opplevelse å bli helbredet. Jeg er så takknemlig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15