Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lykkelig & glad

HODESMERTER: Ingrid Marie Lund (81) forteller hvordan de sterke hodesmertene straks slapp taket da Svein-Magne la hendene på henne. Hun ble også kvitt angina.
– Jeg er så lykkelig og glad, sier Ingrid Marie Lund. – De sterke hodesmertene forsvant straks Svein-Magne la hendene på meg. Jeg følte at det var Jesus selv som gjorde det. Det var stor glede i forsamlingen da mange ble helbredet, og flere søkte frelse i Svein-Magnes møter i Halden 7. og 8. september.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Mange opplevde å bli helbredet da Svein-Magne Pedersen gjestet Halden. Ingrid Marie var i ferd med å forlate møtet med Svein-Magne i Remmenaulaen i Halden, fordi hun måtte hjem til min syke mann. Hun hadde fått et svært høyt kønummer og hadde ikke anledning til å vente til det ble hennes tur i bønnekøen.

– På vei ut døren møtte jeg pastoren i Metodistkirken i Tistedal, Øyvind Aske, forteller Ingrid Marie. – Da han hørte at jeg måtte gå, trakk han opp en nummerlapp fra lommen og sa: – Ta denne. Det er nummer 22, men du må være rask fordi du er den neste i køen. Da gikk jeg straks fram og ble helbredet, sier Ingrid Marie overveldet.

Ingrid Marie hadde hatt sterke hodesmerter i noen uker før hun kom til møtet med Svein-Magne.

– Jeg var til trommelundersøkelse, ct-røntgen av hodet ved sykehuset i Halden, forteller hun. – Men legene fant ikke ut hva som var årsaken til hodesmertene og kunne ikke hjelpe meg. Mest sannsynlig så hadde hodesmertene sammenheng med den stive nakken. Jeg var nemlig så stiv i nakken at jeg ikke kunne snu på hodet. Men da Svein-Magne bad for meg, forsvant hodesmertene og jeg ble helt myk i nakken.

Ingrid Marie hadde hatt angina i over 20 år.

– Jeg pleide å ta nitroglyserin når jeg anstrengte meg, sier hun. – Men etter at Svein-Magne bad for meg, for mer enn to måneder siden har jeg ikke hatt anginasmerter og heller ikke tatt nitroglyserin. Jeg tror Jesus må ha helbredet anginaen også.

Eksemen forsvant

Pernille Klubbenes ble også helbredet da Svein-Magne besøkte Halden. Hun hadde vært plaget med atopisk eksem, som betyr barneeksem, hele livet.

– Jeg klødde fryktelig, spesielt på lårene og i armhulene, forteller hun. – Jeg hadde ofte væskende sår, og brukte mye salver til liten nytte.

– I barnehagen hadde hun en liste over mat hun ikke kunne spise, det var mat med e-stoffer eller tilsetningsstoffer, sier pappa Bjørn Klubbenes. – Hun kunne heller ikke spise nøtter eller jordbær.

Svein-Magne bad for Pernille under møtet i Remmenaulaen lørdag 7. september.

– Det skjedde ikke noe med det samme, men etter noen dager ble jeg klar over at eksemen var borte, forteller hun på telefonen noen uker senere. – Etter dette har jeg ikke vært plaget med eksem. Nå er huden helt glatt og fin.

EKSEM: Pernille Klubbenes (12) hadde vært plaget med atopisk eksem hele sitt liv. Like etter at Svein-Magne hadde bedt for henne, forsvant eksemen, og hun har vært god siden.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15