Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Indianeren Darren danser for Jesus

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

Under et helbredelsesmøte i 1998 i byen Chilliwack i British Columbia, Canada, ble indianeren Darren Justice fra indianerreservatet Cheam helbredet for et stivt, vondt kne. Noen år tidligere ble han sterkt skadd etter etter en alvorlig motorsykkelulykke. Han kunne ikke bøye kneet, men haltet og gikk fl ere år med store smerter i kneet. Operasjonen var nesten mislykket. På et møte i Chilliwack i 1998 bad jeg for ham. Darren ble momentant frisk og kunne sette seg på huk og springe som en hjort igjen. Et stort mirakel hadde skjedd. Plutselig kunne Darren bøye kneet helt normalt.

Indiansk dans består av mange hopp og sprett, bøy og tøy, noe som ville ha vært utenkelig hvis ikke Gud hadde helbredet 34-åringen. Her framfører han en indiansk dans med indianske regalia, til ære for Jesus som helbredet ham. Han mottok en spontan applaus etter dansen av en nesten fullsatt forsamling, nå, seks år etter miraklet. Darren deltok på et møte i byen Chilliwack sist mai hvor jeg forkynte evangeliet og bad for syke.

Se også:

 • Se video av vitnesbyrdet og dansen. (modem/ISDN, RealPlayer)

 • Se video av vitnesbyrdet og dansen. (Bredbånd, RealPlayer)

 • Last ned RealPlayer


 • © 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

  Fri oss fra det onde
  (Bok)

  365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

  Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

  Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


  Gi gave over internett

  Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
  Les mer

  Klikk:
  giengave.jpg

  Takk for at du støtter arbeidet!

   

  Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

  Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
  Salme 77:15