Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Indianeren Darren danser for Jesus

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

Under et helbredelsesmøte i 1998 i byen Chilliwack i British Columbia, Canada, ble indianeren Darren Justice fra indianerreservatet Cheam helbredet for et stivt, vondt kne. Noen år tidligere ble han sterkt skadd etter etter en alvorlig motorsykkelulykke. Han kunne ikke bøye kneet, men haltet og gikk fl ere år med store smerter i kneet. Operasjonen var nesten mislykket. På et møte i Chilliwack i 1998 bad jeg for ham. Darren ble momentant frisk og kunne sette seg på huk og springe som en hjort igjen. Et stort mirakel hadde skjedd. Plutselig kunne Darren bøye kneet helt normalt.

Indiansk dans består av mange hopp og sprett, bøy og tøy, noe som ville ha vært utenkelig hvis ikke Gud hadde helbredet 34-åringen. Her framfører han en indiansk dans med indianske regalia, til ære for Jesus som helbredet ham. Han mottok en spontan applaus etter dansen av en nesten fullsatt forsamling, nå, seks år etter miraklet. Darren deltok på et møte i byen Chilliwack sist mai hvor jeg forkynte evangeliet og bad for syke.

Se også:

 • Se video av vitnesbyrdet og dansen. (modem/ISDN, RealPlayer)

 • Se video av vitnesbyrdet og dansen. (Bredbånd, RealPlayer)

 • Last ned RealPlayer


 • © 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

  SLIK KAN DU BLI HELBREDET
  (Bok)

  En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

  De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

  Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

  Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

  Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


  Les mer


  Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

  Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
  Salme 77:15