Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kraft skaper tro

SMERTEFRI: Smertene i den venstre skuldra til Ole Johnny Solheim slapp taket da Svein-Magne bad, og han kunne strekke armen i været.
Svein-Magne Pedersen samlet 200 til møtet i den vesle bygda Burfjord i Vest-Finnmark, lørdag 24. mai. Her gav omkring 20 respons på frelsesinnbydelsen, mens mange personer opplevde å bli momentant helbredet. Nærmere 300 kom til møtene med helbredelsespredikanten i Burfjord og Øksfjord 24. og 25. mai.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Ole Johnny Solheim (50) fra Talvik, ble både frelst og momentant helbredet i Svein-Magnes møte i Øksfjord kirke 25. mai.

– Jeg er veldig glad for å ha tatt imot frelse, sier mannen som var på at kristent møte for første gang i sitt liv.

– Og så ble jeg momentant helbredet, og det er jo både herlig og helt forunderlig, sier han. Man må jo tro når men opplever hvordan kraften virker på ens egen kropp. Ole Johnny ble utsatt for en arbeidsulykke i 1988, og har siden da vært plaget med smerter i hoftene og ryggen.

– Jeg har ikke tålt å anstrenge meg, forteller han.

– Jeg er veldig glad i å fiske, men har ikke kunnet dyrke denne hobbyen, fordi jeg fikk veldig vondt når jeg gikk. Det kjentes som om noen stakk kniver i ryggen på meg, og det stoppet helt opp. De fire - fem siste årene har jeg også hatt sterke smerter i den venstre skuldra når jeg anstrenger armene. Jeg kunne ikke løfte den venstre armen over hodet, eller klø meg på ryggen, fordi muskulaturen låste seg. Jeg har vært flere ganger hos leger og på sykehus uten å få hjelp. Men da Svein-Magne bad, forsvant smertene helt med det samme. Nå ser jeg fram til å dra på fisketur igjen.

Nesten døv

Renate Wendelgaard (25) fra Nuvsvåg var nesten døv på det venstre øret da hun kom til møtet med Svein-Magne.

– Jeg hørte bare høyfrekvente lyder, forklarer hun.

For flere år siden var Renate til undersøkelse ved øre-, nese-, hals-avdelingen i Tromsø. Her ble det konstatert feil ved sneglehuset inne i det venstre øret, noe som førte til at lyden ikke ble omformet riktig. Legene kunne ikke gjøre noe for å hjelpe Renate, og det nyttet ikke med høreapparat.

– Den dårlige hørselen har skapt problemer for meg på skolen og ellers generelt, sier Renate. – Men da Svein-Magne bad for meg, kom hørselen tilbake. Jeg har testet hørselen selv ved å holde telefonen inntil det venstre øret, og det går helt fint. Hørselen på det venstre øret er ikke blitt hundre prosent ennå, men veldig mye bedre. Jeg tok også imot frelse, noe jeg er svært glad for.

Folk kom fra ulike plasser i Vest-Finnmark og Nord-Troms til møtene i Burfjord og Øksfjord. Noen hadde også tatt turen helt fra Kautokeino og Tromsø. I alt 35 gav til kjenne at de ville bli frelst, mens svært mange opplevde å bli momentant helbredet. Så langt har omkring 430 tatt i mot frelse i Svein-Magnes møter i Finnmark det siste året.

VAR DØV: Renate Wendelgaard var nesten døv på det venstre øret da hun kom til møtet med Svein-Magne i Øksfjord sammen med døtrene Miranda (4) til venstre og Irmelin (6). Da Svein-Magne bad, fikk hun hørselen tilbake.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15