Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Momentant helbredet for bekkenløsning

BEKKENLØSNING: Berit Rød ble momentant helbredet for bekkenløsning da Svein-Magne bad for henne.
Berit Rød (47) hadde slitt med bekkenløsning i mer enn 12 år. Da Svein-Magne bad for henne i Remmenaulaen i Halden 7. september, ble hun momentant helbredet.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

– Det er ordentlig nydelig å være helt bra, sier en opprømt Berit på telefonen. Det har nå gått mer enn to måneder siden hun fikk forbønn for bekkenløsning, og hverdagen er blitt helt forandret. – Nå har jeg gjort julerent og det har gått helt fint for første gang på 12 år, sier hun glad.

Plagene med bekkenløsning begynte for 16 år siden da Berit skulle ha sitt første barn. Under svangerskap nummer to var plagene blitt verre, og da hun ble gravid med nummer tre, skrev legen i journalen at hun måtte ha hushjelp i svangerskapet og de første månedene etter at den lille var født.

Berit ble aldri bra igjen etter den siste fødselen.

– Det var vondt å sette seg og å reise seg, forteller hun. – Men aller verst var det å reise seg når jeg hadde sittet stille en stund. Det føltes som om noen hadde stukket flere kniver i ryggen på meg. Jeg hadde alltid vondt under og etter at jeg hadde gjort rent i huset.

Smertene tiltok med årene

– Det siste året har jeg verket i den venstre hoften hele tiden, sier hun.

– Jeg bestilte time hos legen, men det var lang venteliste, og i mellomtiden kom jeg på møte med Svein-Magne. Da han bad for meg, kjente jeg at musklene i ryggen strakte seg. Akkurat da forsvant smertene og jeg har vært helt god siden.

Nylig møtte Berit fram til den avtalt legetimen.

– Legen min konstaterte at jeg var frisk og kvitt plagene med bekkenløsning, sier Berit.
– Hun skrev i journalen at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for meg og at jeg var blitt bra.

Berit kontaktet legekontoret omkring en uke etter legebesøket med spørsmål om å få en utskrift av journalen. Hun fikk da til svar at hun selvsagt skulle få den, og at hun bare kunne komme ned og hente den. Da hun dagen etter troppet opp på legekontoret, fikk hun beskjed om at hun måtte bestille ny time hos legen for å få ut journalen.

– Jeg har fått ny time hos legen 12. desember bare med det som mål å få ut journalen, forteller Berit.
Legedom trykker legejournalen i neste nummer så sant Berit får den fra sin lege. I følge Pasientrettighetsloven § 5 1. ledd har en pasient rett til å få utskrift av sin egen legejournal.

JOURNAL: - Legen skrev i journalen at Svein-Magne hadde bedt for meg og at jeg var blitt bra, sier Berit Rød.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15