Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Endelig frisk!

Oppgitt av spesialisten: Solveig Grønstøl er takknemlig for at Jesus helbredet henne, spesielt etter at leger og fysioterapeuter nærmest hadde gitt henne opp.
Solveig Grønstøl hadde kraftig bekkenløsning etter to graviditeter. Etter flere mislykkede behandlinger konkluderte en spesialist med at hun trolig aldri ville bli helt god. Men siste ord var ikke sagt. Helbredelsen kom sju dager etter forbønnen. Fire år med smerter var en saga blott.

Tekst: Solveig Grønstøl

– Det er vanskelig å fatte det, men jeg er faktisk plutselig blitt frisk! Visstnok har jeg pådratt meg en viss grad av sjokkskade og en mengde gangsperre, men jeg er frisk! Bekkensmertene er og blir borte.

Det var med en god porsjon beven jeg satte meg i bilen og reiste ned til Svein-Magne Pedersen for å få forbønn den 8. oktober 2002. Dagen før rabla jeg ned disse ordene på et ark:

«I morgen skal vi kjøre sørover. ”Vi vil ta deg med til han Svein-Magne”, sa foreldrene mine. Jeg ble selvsagt glad, så jeg takket ja. Etterpå har jeg virkelig fått kjenne avgjørelsen på kroppen. Følelsene har skiftet fra pur forventning til gjennomgripende redsel. Jeg har drømt om friheten. Kanskje er det min tur nå. Men hva om ikke det skjer noe? I morgen skal vi kjøre sørover. Jeg er både redd og forventningsfull.»

Våren 1998 ble jeg gravid for første gang. Etter bare 2 måneder i svangerskapet måtte jeg finne fram krykkene. Diagnosen var kraftig bekkenløsning. Den gangen trodde jeg det ville gå over av seg selv etter fødselen. Det skjedde ikke, og i perioder var jeg ganske bra, men jeg hadde også perioder med store smerter. I år 2000 ble jeg gravid igjen med nummer to. Etter fødselen fikk jeg et voldsomt tilbakeslag. Jeg ble gradvis dårligere, og legen mente at jeg i tillegg til bekkenløsningen hadde pådratt meg en ryggskade. Jeg kunne verken passe eller stelle mine egne barn. Mannen min trappet ned på studiene for å være hjemme og ta seg av barna og meg. Etter hvert kom rullestolen i hus, og mengder av hjelpemidler som skulle gjøre hverdagen lettere. Ulike behandlingsmetoder ble prøvd uten bedring. I følge en spesialist ville jeg kanskje aldri bli helt bra igjen. Dersom det ikke skjedde noe snart ville uføretrygd bli det neste.

Da Svein-Magne bad for meg, skjedde det ingenting der og da. Vi reiste fra kontoret hans i Vennesla uten at jeg kjente noe forandring. Jeg hadde faktisk ganske vondt. Det hadde jeg dagen etter også. Jeg hadde likevel en fred for at Gud hadde kontrollen. Men etter noen dager begynte det å skje noe i bekkenet. Hevelsen over bekkenleddene forsvant. Og da jeg på tirsdag den 15. oktober tok meg skikkelig ut begynte det å gå opp for meg at noe hadde skjedd. Jeg vasket klær, ryddet og sorterte alle lekene til ungene, laget middag, vasket opp, gikk tur, plukket blåskjell i fjæra (det var lenge siden, det!) og da kvelden kom, bøyde jeg meg ned og tok fingrene i gulvet! Før kunne jeg ikke ha gjort halvparten, uten å bli sengeliggende dagen etter. Og golvet hadde jeg ikke nådd nedi på flere år. Dagen etter hadde jeg gangsperre. Jeg oppdaget muskler jeg hadde glemt jeg hadde. Men de gamle bekkensmertene var borte. En ny verden åpnet seg. Plutselig er det ingen begrensninger mer. Derfor er jeg litt sjokkskadet. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne det nye livet mitt.

Noen uker etter ble jeg friskmeldt av fastlegen min. Han var ganske sjokkert over det hele, men tok meg på ordet og skrev i journalen at «pasienten har i det siste opplevd spontan bedring». Dermed ble det ingen uføre-trygd, og heller ingen andre ytelser fra «Trygdekassa». Og takk og lov for det! På nyåret fikk mannen min jobb på fiskebåt, og jeg ble hjemmearbeidende med ansvaret for to viltre unger på to og fire år.

Jeg er veldig takknemlig til Gud som gjorde dette. Han helbredet meg, og gjorde det ingen lege eller fysioterapeut greidde. De hadde jo nærmest gitt meg opp. Men Gud gav meg aldri opp.


Publisert:
2003-07-10


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2003

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15